Футбол, тенис и UFC по спортните канали на Мтел през уикенда

OFFNews 03 ноември 2017 в 15:11 19487 0

Уикенд програмата на спортните канали на Мтел отново предлага на феновете разнообразни и интересни спортни събития, като основният акцент отново са футболните дербита от Русия.

В събота, от 15:30 часа, по Mtel Sport 2, четвъртият във временното класиране тим на Краснодар гостува в Санкт Петербург на новака Тосно.

Началото на неделния ден е отредено за „българското дерби“ между СКА Хабаровск с Венци Христов в състава срещу Арсенал Тула на Мишо Александров. Мачът е с начален час 10:00 сутринта и ще се излъчва пряко по Mtel Sport 1.

Програмата на XVI кръг на руската Премиер лига предлага също така и атрактивното московско дерби между водача в класирането Локомотив и третия ЦСКА.

Двубоят е в неделя от 15:30 часа. Шампионът Спартак, който се изкачи до 6-ото място в класирането, приема съседа си в таблицата Уфа няколко часа по-късно – от 18:00 часа. И двете руски дербита ще се излъчват пряко по Mtel Sport 2.

Феновете на тениса ще могат да проследят пряко развръзката на последния ATP Masters 1000 турнир – този в парижката зала „Берси“. За съжаление на родните привърженици, българската звезда Григор Димитров отпадна още в третия кръг на надпреварата, но пък други от фаворитите продължават напред.

Полуфиналите са в събота от 15:00 часа, а финалът е в неделя от 16:00 часа. Ключовите двубои за титлата в последния ATP 1000 Masters можете да следите пряко по Mtel Sport 1.

За феновете на свободните боеве уикендът също ще предложи много зрелища. Галавечер 31 на UFC в Ню Йорк предлага цели 3 сблъсъка за световни титли. Акцентът ще е битката за шампионския пояс в средна категория между англичанина Майкъл Биспинг и канадеца Джордж Сен Пиер. Преди двубоя британецът намекна, че тази битка може да е последната му в октагона и мисли за отказване от спорта.

Другите битки в Ню Йорк противопоставят Коди Гарбранд и Ти Джей Дилашоу в двубой за титлата в категория петел и непобедената Йоана Йеджейчик срещу Роуз Намаюнас. Галавечерта на UFC можете да гледате пряко по Mtel Sport 2 от 4:00 часа сутринта в неделя сутрин.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови