Фенове на "Лудогорец" плащат хеликоптера на премиера до Разград

OFFNews 22 май 2015 в 12:18 7646 10

Снимка бгнес

Феновете на "Лудогорец" ще събират пари по време на мача с "Берое", за да платят полета с хеликоптер на премиера Бойко Борисов до Разград за откриването на трибуна "Моци".

От клуба на привържениците на разградския тим излязоха с отворено писмо.

Ето какво пишат от Националния клуб на привържениците /НКП/ на "Лудогорец":

Измина точно една седмица, откакто започнаха яростните атаки на една определена телевизия срещу Нас - превържениците на Лудогорец. Така и никой не се извини официално от тази телевизия. Да излезе, да бъде мъж и да се извини. Така, както го направи собственикът на Лудогорец. Ние, хората живеещи в малките, провинциални градове, също имаме правото застъпено и в Конституцията на развитие, култура и спорт.

Разбира се, какво по-хубаво от това и Министър-председателят да присъства на един такъв празник, в един такъв град. Много хора от различни градове ни подкрепиха срещу тази телевизия в писмата и призивите, които отправихме. Човешко е да се греши, мъжко е да поискаш извинение.
Ние, превържениците на ПФК Лудогорец, смятаме, че най-нормалното нещо, когато се открива ново, европейско съоръжение в България е да присъстват и всички държавни мъже. Дали това ще се случи в Разград, Русе, Шумен или Търговище значение няма.

Тук също живеят българи, господа журналисти. Аспарухова България започва съществуването си тук, а не пред сградата на БТВ в София. За това по примера на г-н Шарлопов, ние решихме да съберем пари по време на шампионския си мач срещу Берое, за да бъде платен полета до Разград на Министър-председателя. Нека всеки дари колкото може. А ако сумата е по-голяма, ще я предоставим, за да може премиера да посещава и други забравени градове в България, защото животът не е само на жълтите павета.

Скъпи журналисти, древните римляни са казали: linguam compesce virtus non minima est (не е малка добродетел да обуздаеш езика си.)

САМО ЛУДОГОРЕЦ!

С уважение,
НКП Лудогорец Разград

На 15 май в Разград, по случай откриване на трибуна "Моци" на лудогорския стадион, пристигнаха премиерът Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и финансовият министър Владислав Горанов. В последствие стана ясно, че, за да уважат Кирил Домусчиев и Община Разград, властта е пътувала с хеликоптер на Авиоотряд 28. Пътуването й бе оценено на 2 900 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!