Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Джей Ло открива Световното в Бразилия

ОFFNews 11 юни 2014 в 14:57 5078 0

Американската певица Дженифър Лопес ще изпълни официалната песен на Световното първенство по футбол в Бразилия на откриването на шампионата на 12 юни в Сао Пауло, съобщават от ФИФА.

Преди началото на мача между националните отбори на Бразилия и Хърватия ще прозвучи парчето "Ние сме единни" (We Are One (Ole Ola).

Първоначално бе съобщено, че Лопес няма да може да пристигне в Бразилия за церемонията, но певицата опроверга тази информация. Тя обясни, че ситуацията се е усложнила заради "безумния график" на нейните изяви, но винаги е държала да участва.

В церемонията по откриването на Световното първенство по футбол, която ще продължи 25 минути, ще участват 600 танцьори и акробати. Очаква се тя да бъде гледана на стадион "Арена "Коринтианс" в Сао Пауло от 60 000 души и да привлече още около 1 милиард телевизионни зрители.

Президентът на Бразилия Дилма Русеф заяви, че страната е готова за Мондиал 2014. Русеф защити разходите за домакинството на турнира и обеща да накаже корупцията. Тя призова сънародниците си да посрещнат топло феновете на футболните отбори от цял свят.

Инвестициите в стадиони, летищни терминали и друга инфраструктура ще осигурят дългосрочни ползи за страната, а не само за футболните фенове, категорична бе тя.

Русеф, която е изправена пред битка за втори мандат през октомври, отхвърли обвиненията, че разходите за Световната купа са намалили инвестициите в здравеопазването, образованието и в другите обществени услуги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!