Драконовски мерки за сигурност преди мача ЦСКА-Берое

OFFNews 19 април 2016 в 11:45 2420 0

Снимка Булфото

Берое - ЦСКА

3000 полицаи ще охраняват срещата реванш за Купата на България между ЦСКА и Берое.

Двубоят ще се проведе утре от 20 часа на ст. "Българска армия", като първия мач завърши в ползва на ЦСКА, които биха старозагорци с 0:2.

Капацитетът на стадион "Български армия“ е изчерпан, а билетите бяха изкупени светкавично от привържениците на "червените“, пише "Гонг".

Очаква се близо 3000 хиляди полицаи да следят за спазването на реда и да осигурят безопасно провеждането на футболния сбълъск.

“В деня на мача ще бъдат изградени полицейски контролно- пропускателни пунктове и няма да бъдат допускани лица без билет в радиус от 500 метра от стадиона. Няма да бъдат допускани никакви автомобили около територията на "Армията", като всички привърженици с автобуси и автомобили от провинцията, успоредно със Столична община, ще бъдат ескортирани и настанявани до пространството на паркинга на Национален стадион "Васил Левски" (около Сектор Г)”, съобщиха от клуба и добавят:

“На всички КПП-та ще се извършва щателна проверка за фалшиви билети. Няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние.”

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17.30 часа, като от клуба приканиха запалянковците да заемат местата си максимално рано, за да може да се извърши нормален пропускателен режим и да не се образуват опашки.

Входовете на стадиона ще бъдат затворени и няма да бъдат допускани повече зрители след 19.30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови