Брутално убийство на футболист в Дагестан

OFFNews 04 януари 2015 в 14:54 15827 6

Хасан Магомедов

Халфът на втория отбор на Анжи (Махачкала) Хасан Магомедов бе разстрелян в автомобила си и почина на път за болницата, съобщиха от клуба и изказаха съболезнованията си към близките на футболиста.

Тази нощ 20-годишният Хасан, след като играл мач с приятели, откарал някои от тях по домовете им и се отправил към къщата на родителите си. Около полунощ той им позвънил да каже, че скоро пристига.

След малко роднините на Магомедов чули изстрели от автомат. Отваряйки вратата, те видели обляния в кръв свой син в колата.

Все още няма никакви предположения за мотивите за бруталното убийство. Всички негови познати твърдят, че Магомедов е бил много добро и възпитано момче.

На 17 януари той трябваше да навърши 21 години.

"В момента се извършват редица оперативни действия, насочени към намирането на стрелеца и други подробности около престъплението", съобщават от полицията в Дагестан. 

"Нашите съболезнования към семейството на Хасан. Надяваме се, че правоохранителните органи ще открият убийците и те ще получат справедливо наказание.

Въпреки опитите за дестабилизиране на ситуацията, ние ще продължим да живеем и да работим с една цел - за мирен Дагестан. В памет на Хасан", заяви генералният директор на "Анжи" Сергей Корабльов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови