Баскетболист се опита да ухапе съперник (видео)

Ивайло Анев 01 декември 2014 в 15:37 4116 0

Кевин Гарнет и Йоким Ноа

Баскетболистът на Бруклин Нетс Кевин Гарнет заплаши да захапе ръката на свой съперник по време на мач. 

Гарнет е известен със сприхавия си нрав и проблемите, които създава по време на мачове.

Всеки, който е гледал Гарнет, знае, че той се хвърля здраво във всеки един мач и думата интензивност има друго значение при него. 

Т. нар. "trash talk" е много развит в НБА, а и въобще в професионалния спорт. Не е изненадващо, че като един от най-страшните играчи в лигата, именно Гарнет е сред най-известни състезатели, говорещи постоянно на своите съперници. 

При снощния мач между неговия отбор Бруклин Нетс и Чикаго булс той беше готов да премине на едно ново ниво - на това на "вампира" Луис Суарес.

При помняме, че по време на решаващ мач между Италия и Уругвай на Световното тази година Суарес за пореден път ухапа футболист на противниковия отбор. Целият свят, с изключение на съдията, видя скандалната случка на повторенията.

Отборът на Чикаго победи Бруклин със 102:84 точки, а телевизионните камери уловиха интересен момент в двубоя. При една ситуация между Кевин Гарнет и Йоким Ноа, Гарнет показа зъбите си и заплаши да захапе ръката на Ноа.

До реално ухапване не се стигна, като Йоаким Ноа завърши с 3 точки и 10 борби за 32 минута на терена, а Гарнет се отчете със 7 точки и 7 борби за 24 минута в игра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови