Студентите от СУ: Подслушват ни

Последна промяна на 31 октомври 2013 в 12:27 3130 13

Oкупирания Софийски университет гръмна: “Оставка”. Снимка: Сергей Антонов
Oкупирания Софийски университет гръмна: “Оставка”. Снимка: Сергей Антонов

Няма съмнение, че подслушват телефоните ни, а знаците за това са странно пращене, необичайни сигнали, които се чуват по време на разговор Това заявиха двама от студентите, участващи в окупацията на Софийския университет - Борис Рангелов и Кирил Чуканов пред bTV. Те не изключват възможността да има и хора от ДАНС сред тях.

Междувременно студентите, окупирали аудитория 321 на Великотърновски университет се оплакаха, че са получили многобройни заплахи. Това съобщи студентката Марина Братанова, организатор на окупацията, пред Фокус. В понеделник неин колега е получил заплаха в социалната мрежа от профил с име Мария Христова. Ден по-късно друг техен колега е получил заплаха по телефона от представител на политическа партия, че ако не прекрати участието си в окупацията, няма да завърши образованието си.

Вчера друг представител на студентите-окупатори е получил отново заплата в социалната мрежа от профила Мария Христова, че „ще остане без ръце, крака и уши“. Марина Братанова посочи, че този профил вече е изтрит и не съществува, а качените снимки водят към порно сайтове. „Това е един фалшив профил и ние се чудим кой стои зад него”, посочи студентката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.11 2013 в 08:47

хахах те старите слушалки ги разбират тия работи

31.10 2013 в 18:41

Тъпаци, не се научиха, че когато има СРС, връзката е клистално чиста и няма никакно "странно пращене, необичайни сигнали, които се чуват по време на разговор"...

31.10 2013 в 16:55

хапчетата съм ги пил , ами теб кога те пуснаха от лудницата?

31.10 2013 в 16:46

без да искат са казали истината

31.10 2013 в 15:13

НЕ СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО МАЙ!

31.10 2013 в 14:38

Може и да е вярно, че ги подслушват. Днеска едно УкОпантче се оплакваше по някакво ТВ, че докато говорел с приятелката си по GSM-а, оттатък се чувало и скърцане. Като от канапе. Равномерно някак си, ама след десет минути се засилило и прераснало в ситен бод.Някой дишал тежко, а приятелката му си загубила гласа ... Такива работи! Оплакват се хората основателно, човешко е...

31.10 2013 в 14:22

Знаете другарю как е .Все пак цял живот с това се занимавате!

31.10 2013 в 14:06

А и от време на време се чувал глас "Ако обичаш повтори, и говори по-бавно, че не мога да записвам толкова бързо!".
Момчета и момичета, вие сте или сте платени (вероятно), или сте неграмотни (още по-вероятно). Подслушването на съвременните комуникации по никакъв начин не компрометира качеството на разговорите.
Ако да бяхте ходили на лекции, хайлази с хайлази, нямаше да плещите такива глупости. Пращели са при подслушване телефоните от времето на бабата на баба ти трънкина, онези с манивелата.
Няма съмнение, че мозъкът им дава накъсо, а знаци за това са странно пращене от главите им и необичайни интервюта, които се чуват през цялото време. Би трябвало бързо да се смени театралната група, провеждаща окупацията, че цялата идея за всенароден бунт страда от такива слабоумни послъгвания! Радан Кънев не може да не е скътал някъде някой професионален окупатор-демократ, който да въведе ред и мисъл сред младите и все още необучени редици на авангарда на революцията!

31.10 2013 в 13:43

Който се чувства "заплашен" следва да подаде жалба в полицията, а не пред битивиту.

31.10 2013 в 13:37

Разбира се, че Ви подслушват мили деца.
Търсят компромати за всеки един от Вас. Ако не успеят да намерят ще изфабрикуват такива.
Но Вие сте умни деца и сте знаели, че така ще стане.
Кураж и успех. :) Няма начин да не се получи.
Осман Октай
Ако студентите удържа още 10 дни, Доган ще свали правителството
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/13702-osman-oktai-ako-studentite-udarzha-oshte-10-dni-dogan-shte-svali-pravite lstvoto.html