Студентите от СУ: Подслушват ни

Александра Маркарян 31 октомври 2013 в 12:27 3696 13

Oкупирания Софийски университет гръмна: “Оставка”. Снимка: Сергей Антонов
Oкупирания Софийски университет гръмна: “Оставка”. Снимка: Сергей Антонов

Няма съмнение, че подслушват телефоните ни, а знаците за това са странно пращене, необичайни сигнали, които се чуват по време на разговор Това заявиха двама от студентите, участващи в окупацията на Софийския университет - Борис Рангелов и Кирил Чуканов пред bTV. Те не изключват възможността да има и хора от ДАНС сред тях.

Междувременно студентите, окупирали аудитория 321 на Великотърновски университет се оплакаха, че са получили многобройни заплахи. Това съобщи студентката Марина Братанова, организатор на окупацията, пред Фокус. В понеделник неин колега е получил заплаха в социалната мрежа от профил с име Мария Христова. Ден по-късно друг техен колега е получил заплаха по телефона от представител на политическа партия, че ако не прекрати участието си в окупацията, няма да завърши образованието си.

Вчера друг представител на студентите-окупатори е получил отново заплата в социалната мрежа от профила Мария Христова, че „ще остане без ръце, крака и уши“. Марина Братанова посочи, че този профил вече е изтрит и не съществува, а качените снимки водят към порно сайтове. „Това е един фалшив профил и ние се чудим кой стои зад него”, посочи студентката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!