Quantcast

Преподаватели и студенти на протест пред МВР

Александра Маркарян Последна промяна на 13 ноември 2013 в 09:42 10019 45

Студенти и преподаватели излизат на протест срещу упражненото полицейско насилие на протеста на 10.11.2013 г.
Студенти и преподаватели излизат на протест срещу упражненото полицейско насилие на протеста на 10.11.2013 г.

 

Преподаватели и студенти излизат на протест пред МВР срещу полицейското насилие.

Той започва днес от 14,30 ч. пред сградата на силовото министерство на ул. "6-ти септември" в столицата.

"Протестът е срещу полицейското насилие над студенти и граждани, упражняващи своето конституционно право на протест", пишат организаторите във Фейсбук страницата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.11 2013 в 13:30

"Никой няма право да руши държавна собственост" - държавната собственост е платена от данъците на гражданите, както и заплатите на онези богоизбрани в парламента, така че, да, имаме право да решим кой да ни управлява, а в случай че те продължат да се правят на глухи, едва ли ще мине само с рушене на държавна собственост!!!
Там имало 50 човека за арест.
В парламента има 240!!!

13.11 2013 в 13:27

"Никой няма право да руши държавна собственост" - държавната собственост е платена от данъците на гражданите, както и заплатите на онези богоизбрани в парламента, така че, да, имаме право да решим кой да ни управлява, а в случай че те продължат да се правят на глухи, едва ли ще мине само с рушене на държавна собственост!!!

13.11 2013 в 13:13

КОНСТИТУЦИЯ
Глава първа
ОСНОВНИ НАЧАЛА
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Чл. 40.
(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.
(2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността. Ако в срок от 24 часа не последва конфискация, спирането преустановява действието си.
Чл. 41.
(1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.
(2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.

13.11 2013 в 12:24

Не си ти, който да казва кой ще е на власт. Народът решава кого да докара на власт, докато вие от БСП и ДПС си присвоихте властта. Затова с ритници и камъни ще ви изгоним. Никой не спечели изборите, а всички престъпници в НС се държат като победители. Не може една клика от престъпници, взела едва 20 % от гласовете на народа да си позволява да решава кой ще допусне до властта, на кого нямало а да де властта и как нямали да дадат властта ,защото нямало алтернатива. Алооо, народът решава кой да е на власт , не вие,които фалшифицирахте изборите.

13.11 2013 в 12:24

Башибозукът изпълнява нарежданията да пази с всички средства властта на еничарите над раята. Законите ги четат като дявола евангелието.

13.11 2013 в 12:20

Не бъркай желаното с действителното. Моят живот си върви доста добре. В интерес на истината не завися ни от тия, ни от ония, ама такива като вас са способни да отвратят всеки от "героите" ви.
И нека не говорим за наглост, щото вие минахте всички еталони за това.
Платени безродни боклуци!

Правителството ще падне под международен натиск. Ако тук позволяват да има окървавени студенти, отвън няма да позволят това да се случи, заяви пред Нова телевизия Ивайло Динев от “Ранобудните студенти”, които се стягат за нова окупация на парламента.
#Julian Mitrakov:
И на малките деца е ясно че тази шепа ПЛАТЕНИ “студенти” искат да ни продадат на американците и на Шеврон за да добиват шистов газ в Добруджа и да спрат ЕВРОПЕЙСКИЯ проект Южен Поток. Затова протестите са само в София никъде другаде.. плаща се само в София !
#Julia Stefanova:
Нямат чак толкова конструктивен мозък. Просто искат, ако стане с квичене, а не с четене, да се докопат по втория начин до стипендия в някои чуждестранен университет, че на собствени умствени мускули едва са успели да се впишат в балалогия-факултетите на родното СУ. ;)
#Asen Georgiev:
Ако след този коментар на талибана Динев, още има някой който не може да свърже Пардю и СУ ….явно има наистина тъпи хора.

13.11 2013 в 12:15

И при толкова знания не се разпозна?
Сериозен проблем имаш, момко, сериозен.

13.11 2013 в 11:57

Да пускаш снимки от преди 4-5 дена от съвсем различно място и агитираш директно за протести с указания за точния час и място... меко казано е груба манипулация. А казано направо си е лъжа, която е използвана за користни, корпоративни цели. Не вярвам някой да има съмнения, че Offnews организира протестите. ;) Може би не организира, но със сигурност насочва "народното недоволство" в "правилната посока".

13.11 2013 в 11:48

<strong><em>Обидните и нецензурни коментари ще бъдат изтривани!</em></strong>

13.11 2013 в 11:38

да, като е мирно и кротко викат - ми то е карнавал. като им писне на хората - това е погром. на тъпите комунета не може да им се угоди.