Буруджиева "поздрави" протестиращите, посрещнали я с "Червени боклуци" (видео)

OFFNews Последна промяна на 18 юли 2013 в 14:21 4546 29

Татяна Буруджиева минава през протестиращите на път за парламента.
Татяна Буруджиева минава през протестиращите на път за парламента.

Червената депутатка Татяна Буруджиева "поздрави" протестиращите на влизане в парламента, докато те скандираха по нея "Червени боклуци".

От безопасно място, зад загражденията, тя се извърна към викащите демонстранти и им показа жестове, с които на червени митинги обикновено се демонстрира подкрепата за БСП.

Протестиращите продължиха да скандират "Червени боклуци", докато тя влезе в сградата на парламента през задния му вход.

Целият център на София бе блокиран от полиция и протестиращи днес, в 35-ия ден от антиправителствените демонстрации. Трудно достъпен е целият район между Орлов мост и президентството.

Блокирани бяха възлови кръстовища като тези на Ректората, Орлов мост, булевардите “Дондуков”, “Раковски”, “Цар Освободител” и др., по “Цариградско шосе” движението бе спряно до алея "Яворов". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.07 2013 в 10:29

Борянке, а защо мълча когато една мутра от СИК стана главен секретар и по-късно премиер. И тази мутра е подозирана в убийство. Но ние не сме съд за да казваме кой е убиец и кой не.

21.07 2013 в 10:27

Хахаха... Ташак майна.. на това видео полицаите са повече от протестиращите :)

21.07 2013 в 00:38

На тая комунистическа офца трябва да и счупим пръста веднага що падне бастиона на олиго-мутрафонията в България! За едно ме е много яд обаче. Как може да стои надписът "съединението прави силата". Че това е подиграфка с историята и настоящето на нашия български народ. Тяхното, престъпно управление ли ще афишираме. Само бесило за тези боклуци. Рано или късно до там ще опрат нещата и ще увиснат като прани гащи на площад "народно събрание".

20.07 2013 в 14:29

пак ти казвам, лайна не ти трябват... има ги предостътачно и вече мирише... и са все на подстъпите...

20.07 2013 в 14:28

Ами, не, всъщност тук няма новина- просто сайтчето го е яд, че депутатката показала палец на "безопасно разстояние зад загражденията" ... сайтчето вероятно иска ЛИНЧ и бесилка... каква жал, а, сайтчето?

Съвсем изпростяхте милинки... родеете се с най боклучавите пеевски сайтове ... а беше време в което бяхте читави...

20.07 2013 в 10:53

Когато баща ти е терорист и убиец, не е много похвално да се перчиш. Не знам дали го съзнава - тя е дъщеря на убиец! Не бива да се забравя и пренебрегва този факт!

20.07 2013 в 10:47

Само себе си май смяташ за най-голям умник и познавач на истината. И словотворец. Това "Протъстъри" откъде го измисли, бе бунак? Научи български най-напред, пък тогава давай мнението си.

20.07 2013 в 10:43

Ти винаги ще бъдеш гладен! Защото си глупав и мързелив.

19.07 2013 в 17:46

Много пакости са правили! И като гледам Танчето колко смело го раздава се чудя или е много проста (тоест тя си е проста де, но без инстинкт за самосъхранение) или е ходила да джаска от химиите дето ги ядат на Болния гавазите. Та за тва е толкова отворена. Много тъпо от нейна страна.

19.07 2013 в 13:05

Почтен човек на нейно място не би тръгнал да се прави на герой пред протестиращите. Явно хората с гузна съвест, продължители на рода на убийци, които смятат ,че давността е минала за престъпленията им, за да оправдаят пред себе си мерзостта на техните бащи, са способни вна всякакви перверзии. Тази жена при всичко това е някакъв преподавател в университет, пак на държавна службичка, сега депутат пак на тола държавна службичка, въобще на такива "достойни " синове и дъщери им се полага да стоят вечно върху гърба на трудовия човек, по този начи го обгрижват и направляват.