Ексклузивно Първият мандат пропадна, ДПС се разцепи в гласуването (видео)

YouTube скандали заради ''Величие'': Киро Брейка обяви, че Николай Марков го е заплашвал

На Ивелин му е скроена шапка. Ивелин ще го съсипят. И партия "Величие" няма да я има, твърди Кирил Кирилов

Ружа Райчева 01 юли 2024 в 18:22 12817 4

Ивелин Михайлов и Николай Марков в подкаста на Киро Брейка в YouTube

Снимка Стопкадър Youtube

Ивелин Михайлов и Николай Марков в подкаста на Киро Брейка

Ютубърът Кирил Кирилов - Киро Брейка, активно агитирал за "Величие" по време на предизборната кампания, обяви, че лидерът на парламентарната група Николай Марков го е заплашвал.

Киро Брейка казва, че "печалбата" му от усилената предизборна агитация за "Величие" е била Николай Марков да му се обади и да му "прати послание" - да внимава с видеата. 

"Нали, тънко, меко казано - да ги оставя да работят, защото той (б.а. Марков) знаел на кого и как са давани пари. С две приказки - той ще накисне Ивелин (б.а. Михайлов), че е давал пари на някой, които после са дадени на мен", обяви Киро Брейка. 

В последното си видео, публикувано преди около час, Брейка се обръща към Марков и му напомня негови думи - че хората са работодатели на депутатите и винаги могат да ги критикуват. 

"Не те ли досрамя да ми се обадиш, бе, полковник - искам сега всички да чуят - и когато попитах дали искаш да кажеш, че аз съм взел пари, ти отговаряше: "Не съм казал такова нещо." Не, бе, кажи - взел ли съм пари аз? Отклонява въпросите 3-4 пъти и се скарахме. Викам: "Заплашваш ли ме, нормален ли си да ме заплашваш мен, ти - великият стратег по национална сигурност и стратегия, който преподава. Куца ти стратегията", казва Киро Брейка във видеото си. 

По думите му той никога повече няма да се занимава с политика.

"Повярвах, исках нещо да стане, но този човек, който говореше как ще вкарва ГЕРБ и ДПС в затвора и че дори им е малко това. (...) Нали тъй беше, полковник - нали тъй говореше, че ще вкарваш в затвора престъпниците и мафията. Ти отиде и гласува с тях", възмути се Брейка. 

Той разказа как в разговор с друг човек Марков хвърлил демонстративно химикалка на масата и казал:

"Мога ей така да му реша проблемите на Ивелин, ей така. Но Ивелин да му се помоли. Вие представяте ли си всичкото това? Това ми прилича като да пуснеш някого на гости, да го съжалиш и нахраниш, и да остане един-два дни у вас - после той да вземе манджата ти, да *****а жена ти, и с нея да те изгонят от къщата ти. Това се случва в момента с Ивелин Михайлов от съратника му - полковник Марков." 

"На Ивелин му е скроена шапка, Ивелин искат да го занулят, Ивелин ще го съсипят - 99%, давам му 1% - дано да оцелее. И партия "Величие" няма да я има. С един куршум - три заека. (...) Партия "Величие" ще е съсипана - почти е съсипана. Ивелин ще е смачкан - той почти е смачкан. И ще им "помогне" полковник Марков", твърди Кирил Кирилов - Киро Брейка.

По-рано днес на профила на Ивелин Михайлов в социалната мрежа "Х" се появи изненадваща публикация, в която той зове депутатите от "Величие" да подкрепят проектокабинета "Желязков" на ГЕРБ. Бързо след това обаче Михайлов опроверга публикацията и заяви, че профилът му е бил хакнат от недоброжелатели. Малко по-късно Ивелин Михайлов заяви, че 100% има депутати от "Величие", които "вече имат договорка със старата власт".

    Ружа Райчева

    Ружа Райчева завършва "Политически мениджмънт и консултиране" в СУ "Св. Климент Охридски" през 2023 г. Преди това се е занимавала с класическа музика и театър. Интересува се от вътрешна политика, медии, култура и международни отношения. Присъединява се към екипа на OFFNews.bg през април 2021 г.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    900

    4

    Avatar89

    02.07 2024 в 12:35

    Това ми прилича като да пуснеш някого на гости, да го съжалиш и нахраниш, и да остане един-два дни у вас - после той да вземе манджата ти, да *****а жена ти, и с нея да те изгонят от къщата ти. Това се случва в момента с Ивелин Михайлов от съратника му - полковник Марков." Все едно описва ситуацията в Украйна, ама като е на твой гръб вече е различно ,,????????????

    22553

    3

    dolivo

    02.07 2024 в 07:52

    Е той с 1000 инвестиционни измами и сигнали е регистрирани в прокуратурата, фето го вардеше, някак си сякаш не се е оставил уяьвим, видиш ли.

    Напротив, модела му е бил да е в танфем, и сега им се иска отговорност, да вършат каквото трябва от покровителя.


    другото е театър

    няма какво да се учудвате.

    628

    2

    user4eto

    02.07 2024 в 07:38

    Балшой театър...
    Нещо като герб и дпс но в по-малки мащаби.
    Боко се чуди как да излезе от калната кочина, в която пеевски го вкара, а пеевски изяжда дпс и сокола.

    14369

    1

    случайно прочетох

    01.07 2024 в 18:48

    Хайдееее, започнаха номерата от селски вечеринки :-)))))))))))

     
    X

    Ще се разцепи ли ДПС