Цветомир Паунов, ГЕРБ: Атаките срещу премиера искат да извадят страната от евроатлантическата орбита

OFFNews 27 юни 2020 в 09:20 3192 6

Снимка Пресцентър ГЕРБ

Персоналните атаки към премиера Борисов целят да извадят България от евроатлантическата орбита, заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов по време на събрание на ГЕРБ-Благоевград, в което участваха ръководители на общинските структури на партията, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове на населени места и председатели на общински съвети. 

Действията на правителството по време на кризата с COVID-19 отново показаха, че премиерът Бойко Борисов няма алтернатива, заяви Паунов.

„Ситуацията, в която се озова страната ни заради пандемията, е ярък пример как умело можеш да управляваш криза, да се минимизират всички негативни процеси. Това е благодарение на наличието на силен лидер. Нека само си представим в тази напрегната и несигурна обстановка какво щеше да се случи, ако имаше друг премиер, а не Бойко Борисов? Някои от скандалите в публичното пространство напоследък ни подсказват отговора”, коментира Паунов. Според него в тази сложна обстановка другите политически субекти са се укрили. 

Административният секретар на ГЕРБ коментира още, че опитите за лично дискредитиране на Бойко Борисов целят да стопират процеса по трайна и безвъзвратна евроинтеграция. „Влизането в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз, гарантирането на енергийна независимост, осъществяването на големите инфраструктурни проекти, както и успешното договаряне на рекорден ресурс от ЕС за следващия програмен период са онези успешни евроатлантически политики, които силно плашат нашите политически опоненти“, заяви той.

По време на срещата областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков коментира, че структурите на партията по места трябва да продължат своята активна работа. „Да сме отворени към проблемите на хората е силата на ГЕРБ, затова и привличаме все повече нови членове. Само за няколко дни имаме 50 заявки за членство от село Филипово. Нараства и броят на новоприетите в Благоевград“, съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

От ГЕРБ уточняват, че по време на срещата са били спазени всички противоепидемични мерки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

6

HristoSliven

28.06 2020 в 09:41

Тези нови заявки за членство може и да са истина, но мисля, че информцията се е "изкривила по трасето" - една жена каза, че ст.д. не за село, а за квартал, и не за Филипово, а за Филиповци.
И още кандидати щяло да има след няколко дни. Станало нещо в Италия и групи "български граждани" щели да се разсърдят на италиянците и да се върнат тук, за да станат членове на който ги приеме.

23293

5

Стефан

28.06 2020 в 00:00

Механизмът е прост. С годините, партията-майка става партия -баба. Бабата е хубаво нещо - гледа внуците. Дребният проблем е, че бабата освен баба, е и тъща. Или там свекърва, главното е, че досажда все по-силно, а след още малко всички започват да се молят да умре.
Между другото, това е и съдбата на всеки "политически проект". За разлика от политическите партии. Които обаче, днес са мръсна дума.

23293

4

Стефан

27.06 2020 в 21:11

Че то и аз съм бил на партийно събрание на БКП:) Веднъж в живота си. Есента-зимата на 89-а, се бяха уплашили много, и изведнъж "открито партийно събрание", и подгониха всички.
"Другари така, другари иначе, и всички които искат - подайте молби за членство, ще бъдете приети веднага!". А дотогава беше чудо да станеш партиец, щото нали привилегии.
Мани другото, даже мене ме натискаха в коридора, хем аз от отявлено фашистко семейство, и напуснал комсомола:)
Та и тия така. Сега ще събират от кол и вЪже, само да има какво да кряка вожда на разбягващото се стадо.
Отнякъде нататък тая с "или си партиец - или гладуваш" спира да работи.

3810

3

Пенчо бре

27.06 2020 в 16:14

"Само за няколко дни имаме 50 заявки за членство от село Филипово."

Е кой ще работи в това село? 50 администратори са доста!

23293

2

Стефан

27.06 2020 в 13:29

Нямам идея кой е тоя Цветомир Паунов, за пръв път го чувам. Но явно е достатъчно млад и глупав, за да си мисли че като препише нещо от "Работническо дело" от 80-те, никой няма да познае плагиата:)

6589

1

stanimir_13

27.06 2020 в 09:41

Само големия масов момент на премиерското тяло ли ни държи в орбита?