Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Цветанов: Симеонов винаги е работил за решаване на проблемите на хората с увреждания

OFFNews 26 октомври 2018 в 22:46 3048 3

В действията си вицепремиерът Валери Симеонов винаги е защитавал обществения интерес и решаване проблемите на хората с увреждания с увеличаването на средствата, които трябва да бъдат заделени от държавата, заяви пред БНТ председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Изказването на Сименов, че Законът за хората с увреждания "беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си. Манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца без грам майчинско чувство, грижа за тях", Цветанов коментира така:

"Това са думи, които не би трябвало да излизат от човек, който заема подобна позиция".

След критичната оценка на думите на вицепремиера обаче председателят на парламентарната група на ГЕРБ добави:

"Имаше извинения, има разговори, които са водени между всички участници в коалиционния съвет. И, разбира се, ние сме отправили съответните си забележки и призив да не правим подобни изказвания. Защото ако погледнем действията, дори и на вицепремиера Валери Симеонов, мога да кажа, че в действията си той винаги е защитавал обществения интерес и решаване проблемите на хората с увреждания с увеличаването на средствата, които трябва да бъдат заделени от държавата, с въпросните 150 милиона лева. И да може действително да се приемат закони, които да съответстват на обществената подкрепа."

Аз не смятам, че има криза, която да е неизпълнение на ангажименти в управленска програма, ангажименти, които са свързани с коалиционното ни споразумение. И това е повече едно преекспониране от тези, които са се забързали да идват на власт, без обаче да предлагат алтернатива и без да имат необходимата обществена подкрепа, каза още в студиото на "Панорама" Цветан Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12010

3

Weißbrot

01.11 2018 в 10:41

Този цветанов какво е учил?Има ли изобщо някакво образование ?Изглежда ми много прост и примитивен човек! Как може да му повярвам като казва че валери симеонов работи за решаването на проблемите на децата с увреждания!?С хора като цветанов България е обречена!

11915

2

stob

28.10 2018 в 15:08

Господа управляващи !Колкото и да се гърчите и усуквате, за непредубедения "обикновен"Български гражданин е ясно,че г-н Симеонов е вече бивш вицепремиер !Колкото по рано го изритате от властта-толкова по-добре за всички! И никакви компромиси !

12010

1

Weißbrot

27.10 2018 в 17:36

Още един луд във властта!Жалка история! цветан цветанов е просто отвратителен човек!
 
X

Подкастът на OFFNews