Ивайло Вълчев: Да ни предлагат третия мандат е като да предлагат да си празнуваме рождения ден на тяхната дата

"Няма логика да се предлага нещо, което можеше да се случи преди месец с мандат на ИТН"

OFFNews 26 август 2021 в 10:16 14311 3

Снимка БТА

Ивайло Вълчев

Представете си, че каните някакви хора на рождения си ден през януари и те отказват, защото януари не е добра дата. После същите хора идват и предлагат да празнувате рождения си ден на тяхната дата, в това няма логика. 

Това заяви народният представител от "Има такъв народ" Ивайло Вълчев в кулоарите на Народното събрание по повод предложението на Мая Манолова ИТН да излъчи премиер и кабинет за третия мандат. 

По думите му позицията на партията остава непроменена от това, което е била вчера. 

Според него този въпрос въобще не стои на дневен ред при "Има такъв народ", тъй като първият мандат не е бил осъществен и от партията нямат намерение да влизат в разговори за трети мандат. 

"Поканата за обсъждане на актуализацията на бюджета от БСП може би беше изпълнена с добро желание, но нямаше много смисъл, тъй като бюджетът се обсъжда в комисията по финанси", смята Ивайло Вълчев.

Ивайло Вълчев заяви, че няма логика в това да се предлага да нещо, което е можело да се случи преди месец с мандат на ИТН. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2005

3

Николай Пенчев

27.08 2021 в 19:45

Никакви преговори със стари курви.
Нови избори и това е. Аман от мераци за постове.

6500

2

petio01

26.08 2021 в 11:16

Продължават да се държат като сценаристи. Едно от най-големите разочарования на прехода, от категорията на Волен, Яне и Жорж.

6145

1

kokoten

26.08 2021 в 10:23

Пръдльо....Тия продължават да си мислят,че са в шоуто и всички ще им се кефят....много сте неуки,пръдльовци,много...и нищо не става от вас,колкото и да ви избират(в което се съмнявам)...а най-големия пръдльо е Продавача на мартеници,той направо се насра....