Фандъкова: Започваме изграждането на паркинги в кварталите

Длъжници сме на столичани за достъпа до Витоша, в СОС трябва да има съветници, на които хората вярват, заяви тя

OFFNews Последна промяна на 26 септември 2019 в 08:33 5286 3

Снимка Архив

Предлагам реалистична програма с подготвени проекти. Вече можем да влезем в кварталите, след като завършихме над 100 големи улици и булеварди, за да облекчим движението в София. 

Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за нов мандат за кмет на столицата, по БНТ. Тя даде за пример завършването на бул. "Президент Линкълн" в "Овча купел". 

Стартираме програма за нови паркинги в кварталите чрез публично-частно партньорство, вече има интерес от бизнеса, обясни Фандъкова. 

Като приоритети тя посочи междублоковите пространства и довеждащия транспорт до метрото. 

Няколко пъти тя отговори на въпроса "Защо сега" ще се правят нещата, които обещава за новия си мандат. Трябва работата да се организира 

Силата на г-жа Манолова е в говоренето. Но аз чух много лъжи в кампанията, коментира Фандъкова. За обществената поръчка за сметопочистването на София тя обясни, че фирмите, което в момента чистят столицата, нямат право да продължат работа след изтичане на договорите. Поръчката няма да приключи преди изборите, искам да успокоя опонентите ми, каза още Фандъкова. 

В Общинския съвет трябва да бъдат хора, с които да си имаме доверие. Не можем да си позволим в СОС да има съветници, които са загубили доверието на гражданите, коментира Фандъкова факта, че Орлин Алексиев, Орлин Иванов и Андрей Иванов вече няма да са в листата на ГЕРБ-СДС за местния вот. 

Мотивацията ми да се кандидатирам отново е промяната на София да продължи. Нямам политически и партийни амбиции, доказала съм го, заяви кметът. 

Длъжници сме на гражданите за достъпа за Витоша, призна Фандъкова. Поискала съм от новия собственик на съоръженията със или без негово участие да се възстанови Княжевския лифт. 

„Защитих възможността „Топлофикация София" да може да купува природен газ от различни доставчици, а не само от „Булгаргаз". Така може да се осигури по-ниска цена на парното, защото ще се купуват количества газ на по-ниски цени. Имам уверението на министъра на икономиката и енергетиката Теменужка Петкова, че „Топлофикация София" ще бъде включена при промяна на закона за енергетиката", каза още Фандъкова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22099

3

Стефан

26.09 2019 в 15:39

Значи, започвате да събирате пари от всички, задето са паркирали. Независимо, че вече сте им взели и общински, и пътни данъци.
Няма ли да се задавите вече с това плюскане ...

2534

2

Общинар

26.09 2019 в 10:25

СВЕНЛИВАТА КРАДЛА (по Илф и Петров, Дванадесетте стола, гл.8) "Кметицата на столицата бе стеснителна изпечена крадла. Цялото й същество протестираше против кражбите, но тя не можеше да не краде. Крадеше и се срамуваше. Крадеше постоянно, постоянно се срамуваше и поради това нейните гладко епилирани бузички винаги пламнееха от руменината на смущението, срама, стеснителността и неловкостта. Светът не е виждал още такава свенлива крадла като Йорданка Фандъкова." Гениално! Илф и Петров са я описали едно към едно.

3431

1

zuljin

26.09 2019 в 10:16

Значи понеже никой не иска да задължи строителите да строят със задължителни паркоместа, данъкоплатците трябва да плащаме за паркинги за новозаселените?

Колко години ви трябваха за тази гениална мисъл, малоумници?