Борисов за Божков: Решил човекът, върнал се

OFFNews 26 август 2023 в 11:36 4142 4

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС

Бойко Борисов

Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години поред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко.

Това каза по повод завръщането на Васил Божков лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във врачанското село Лиляче, където се провежда мероприятие на младежката организация на партията.

Искрено се надявам г-н Божков да е дошъл да си реши проблемите с правосъдието, ако е невинен да си изчисти името, а ако е виновен – имаме съдебна система, каза още Бойко Борисов и допълни - Ние сме защитили интереса на държавата. Видяхте какви лъжи, какви компромати, сглобки направиха през тези три години и нито една не е вярна. Истината възтържествува.

"Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри. Ще видим как ще продължим да участваме в тази „сглобка. Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100% , изключвам външното министерство“, посочи Борисов след въпрос за решенията на правителството.

По думите му вътрешният министър заслужава да бъде питан защо смени и кой го накара да смени ръководители на областни структури. Той добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и ръководствата на много други структури.

"Този главен секретар е гласуван от Министерския съвет, разбира се, че той не се справя", коментира още лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов посочи още, че е притеснително и това, което се случва с цените на горивата, защото по думите му те се вдигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-много.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4638

4

Того

26.08 2023 в 15:52

Баце трябва да бъде съден за руzки поток, защото е платен с парите на българите, а ползата за България е нулева и защото благодарение на него войната в Украйна се случи по-рано.

89

3

bat.galin

26.08 2023 в 14:29

Чери се е нагърбил с нелеката задача да запознае банкянския виснал бай фалос с горанката - те нали не се познават от известно време, та да се сложи едно ново начало.

1236

2

БотоксПутю

26.08 2023 в 13:45

Чакаме сега адвокат Менко Менков, съученик на Трактора от милиционерското в Пазарджик да даде разяснения относно казуса Тиквата срещу Черепа. Мисля, че Черепът няма шанс, защото както беше казал Менко, Гусин Борисов е политик от световна величина със собстен стил.

1236

1

БотоксПутю

26.08 2023 в 13:20

Най-после се изпълзя из под кревата в Банкя да се "защити", като разбра, че душманинът му е вече в България.

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика