Борисов не получил покана от президента за срещата за изборния процес

OFFNews 17 януари 2020 в 14:27 2475 3

Премиерът Бойко Борисов не е получил покана да участва в днешната среща при президента Румен Радев за изборното законодателство. 

Това съобщиха от ГЕРБ, след като държавният глава разкритикува управляващите, че бягат от диалог по важни за държавата въпроси. На дискусията на "Дондуков" 2 участваха само представители на БСП и ДПС. 

Председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов винаги е демонстрирал готовността си за участие в диалог по всички обществени теми, както във вътрешен, така и в международен план. Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес. Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ПП ГЕРБ, обясняват от партията. 

Бойко Борисов многократно е заявявал, че съвместната работа между институциите е ключова за стабилността и развитието на страната ни. Винаги, когато е имало предложения за диалог и срещи, Бойко Борисов се е отзовавал, както като партиен лидер, така и като министър-председател, допълват от ГЕРБ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4109

3

Дедовия

17.01 2020 в 16:57

Че в качеството си на какъв чеп да получи такава покана?

705

2

order

17.01 2020 в 15:14

След като бащата получил писмо от сина си да му иска пари бащата отговаря:
И СИНЕ ПИСМОТО ЗА ПАРИТЕ НЕ СЪМ ГО ПОЛУЧИЛ тчк.

4000

1

roser

17.01 2020 в 14:58

Ами нормално е да не получи. Получили са само депутати и/или представители от съответните парламентарни групи. Нали именно Борисов настоява такива въпроси да се решават в парламента. Реално той не е никакъв там.