Борисов: Аз съм се родил на тази ливада, в Барселона съм ходил само веднъж

Изтеглих Цветанов назад, за да осъзнае, че е сгрешил, особено, че няма кой да го накаже, обяви премиерът

OFFNews Последна промяна на 23 май 2019 в 09:14 5773 2

Снимка Александра Маркарян/Offnews

Това е имотът, в който съм се родил, в който живея и в който ще умра. Няма нова къща, а в моя парцел съм си построил на ъгъла на дувара пристройка. Децата живеят в къщата, а аз съм самостоятелен човек.

Имам нужда от място, на което да се срещам с хора. Всичко е документирано, има платени данъци, всичко е според закона. Не е декларирано, защото се намира в същия имот. Аз съм се родил на тая ливада. Когато ние дойдохме в Банкя, там нямаше нито една къща.

Така премиерът Бойко Борисов коментира твърдения, че има недеклариран имот в Банкя. От едната страна е на първия братовчед на татко, от другата страна - нашето. Двете стени на въпросната къща са самият дувар – имат покрив на кота 0, обясни Бориксов.

Той отрече да е помагал на братовчед си да направи заменка. "Човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов", категоричен бе министър-председателят.

За обвиненията, че има къща в Барселона, Борисов заяви: „Първо започнаха с имение в Лос Анджелис – 100% лъжа. После с остров в Гърция. След това - Барселона. В Барселона съм бил веднъж като кмет на София преди 12-13 години”, заяви Борисов.

„Нито съм заменил в центъра на София държавни предприятия, нито съм отишъл някъде”, каза премиерът. „Живял съм, живея и в тази къща в Банкя ще умра. Вие ще сте живи, ще го наблюдавате”, заяви Борисов.

Запитан за „Апартаментгейт”, Борисов заяви, че се срамува: „Ометох всички от всички държавни постове, които заемаха”, каза премиерът. И допълни, че съдбата на Цветан Цветанов пък зависела от това доколко хората могат да му простят. „Изтеглих го назад, за да осъзнае, че е сгрешил. Особено с онази фраза, която изпусна, че няма кой да го накаже”, коментира премиерът.

За евроизборите и резултатите, Борисов заяви, че и при добър, и при лош резултат за ГЕРБ – заслугата или вината ще са негови, защото е лидер на партията. И няма намерение да подава оставка, независимо от това дали партията му ще спечели вота в неделя. 

За парите, с които живее, Борисов обясни, че заплатата му стига, а транспортът му е безплатен.

"Станишев става много важен човек след неделя. Защото ще се водят преговори за избор на ръководството в Европа, а там той ще има важна роля. Нямам представа защо той не води листата на БСП, но това си е тяхна работа", добави той.

Борисов коментира и данните на статистиката, според които разходите на българите нарастват, а доходите им - не.

„Разходите растат, защото само за миналата година са дадени повече пари за военните, полицаите, хората с увреждания и надзирателите и огромни пари за околовръстните пътища. Увеличиха се учителските заплати, направиха се и ремонти на училищата. За кое от тези неща да не дадем пари?”, коментира министър-председателят. Той каза още, че властите се борят за това да се намали разликата в заплатите на служителите в различните сфери. "Бедните" българи, като дойде празник, 500 000 души палят колите и отиват да си харчат еврата навън", каза още министър-председателят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21662

2

spirit оригиналът

23.05 2019 в 13:54

„1 147 292 българи не виждат нищо нелогично в съждението "Аз съм набил братовчед си, следователно аз нямам къща в Барселона".Лъжите на Борисов са дебелашки като хумора му.

И не се иска бог знае какъв интелект, за да бъдат хванати.

Но българинът обича вицове, а най-силно се смее на тия, разказани от началника.

И докато се киска и остроумничи по адрес на братовчедите, Борисов го преджобва, после черпи с парите му цялата компания, купува си избори и власт, за да може пак да го джоби.

И така вече 10 години.

Торбата с лъжите:

Най-голямата лъжа е, че Борисов дава пари – не, той харчи нашите, при това без да ни пита.

И когато се пъчи, че „раздава“, „отпуска“, „дарява“ – трябва да сме наясно, че това е произвол с чужди средства.

„Толкова пари, колкото ние даваме за здравеопазване, никой не е давал”, обича да се хвали премиерът.https://www.lentata.com/page_14665.html?fbclid=IwAR0qAeNKngoPgcXhHHs6hf7DdRsF-XEa9ZEKQHP1C8zM3gNMeuw5 luAWXn8

3436

1

zuljin

23.05 2019 в 10:47

Ако БСП са умни, ще ти извадят най-големия компромат утре-другиден, за да нямаш време за МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ти оправдания.