Заплаха на деня: 22 юни

OFFNews 22 юни 2017 в 10:50 10647 1

Заплаха на деня: 22 юни

Днешният виц от рубриката ни "Виц на деня" взехме от преподавателя по национална сигурност проф. Николай Слатински. В профила си във Фейсбук той разказа случка от тази сутрин, в която бил участник и той.

Шофьорът на 310 днес ми отваря предната врата на Западен парк, дърпа ме приятелски за ръката и вика - Лека работа и чекайте да Ви кажа каква е най-модната заплаха тЕа дни в България:
- Внимавай в картинката, прЕстани да знаеш много, щото че ти се отвърти нЕкой болт!

По-рано днес премиерът Бойко Борисов определи случая с болтовете от автомобила на Лозан Панов като "жълтини" и обясни, че болтовете на автомобила, в който той се вози, падали няколко пъти. В сряда пък от "Мерцедес" опровергаха прокуратурата, която твърди, че падналите болтове от автомобила на председателя на ВКС, могат да се развият сами от вибрациите. От българското представителство на германската компания обясниха, че в постановлението на прокуратурата, с което се отказва разследване на инцидента, е спестена част от експертното становище на фирмата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

22.06 2017 в 11:21

Скъпи мои събуждащи се съграждани!

Казвам се Николай Слатински, работя като програмист в Завода за тежко машиностроене - град Радомир (Червена могила), на 33 години съм, кандидат на математическите науки, женен, с 3 деца.
Настоявах да се изкажа на този митинг, защото независимо от професия, образование и възгледи, ниe всички имaмe eдни и същи проблеми.
Нашият град крепи на мощните cи плещи икономиката на България. Перник тъне в некролози. Нимa си миcлите, че това няма нищо общо с проклетия въздух, който дишаме с десетилетия, с нитратите, с оловото, с въглеродния двуокис, с радиацията!? Това се крие от нас. Крайно време е вече в Перник да бъде обявено извънредно екологично положение...
17 декември 1989 година
Перник


От Червена могила до професор, съветник на Президент, софиянец...
А какво постигна ти?
:)
 
X

Да помогнем на украинските деца!