Quantcast

Видео показва истината за много жени, работещи на Червените фенери

Последна промяна на 05 септември 2013 в 13:16 20246 4

Истината за повечето млади жени, работещи на Червените фенери
Истината за повечето млади жени, работещи на Червените фенери

Докато се разхождате в близост до Червените фенери в Амстердам, на пръв поглед виждате разголени гримирани момичета, които се опитват да привлекат вниманието на потенциални клиенти. Повечето хора обаче не се запитват как тези млади жени са стигнали дотам, че да продават телата си.

Публикуваното по-долу видеоима за цел да насочи вниманието именно върху пътя на момичетата към декорираните в червено витрини. В него шест работещи на червените фенери млади жени изразяват в танц едно неочаквано и тъжно послание.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.09 2013 в 11:48

Явно, като потребител имаш проблеми с "качеството" на услугата, но тук става въпрос за съвсем друго нещо, драги.

05.09 2013 в 14:50

Не всички са млади и далеч не всички са жени.

05.09 2013 в 14:41

Прост си като псевдонима, който си избрал. За да съм голословен - ако пуснеш проверка на правописа върху това словоблудство по-горе, ще видиш най-малко 5 (пет) фрапиращи грешки!

05.09 2013 в 14:26

Те това е внучката на "живота" ама тя докато беше в KLETA MAJKA BALGARIQ работеше при много по-лоши условия, за много по малко пари. Иначе като ходих в Амстердам (те там са на зони) в уличката където са най елитните и най-хубавите и най-младите (доста по-добри от тия тука) яко кънти българска чалга - предполагам внучката на живота, която предпочита да изкара някой лев в холандия, отколкото да е е*е за без пари червената мафия за която гласува безропотно дядо и.

Украйна, Русия и Унгария ни правят сериозна конкуренция обаче, но като влзенем в евро-азиатския пакт ще ги смажем!