Стая на гнева - нов начин да счупиш стреса вече и у нас (видео и снимки)

Николаос Цитиридис 05 март 2014 в 15:42 28277 3

Стая на гнева - България

Снимка Сергей Антонов

Стая на гнева - България

Шефът ви дразни? Любовницата не отговаря по телефона? Щерката има нов пиърсинг на пъпа и вие нищо не може да направите? Е, вече има. Целият този натрупан стрес може да си отиде само за няколко минути с един иновативен за България начин - "Стаята на Гнева".

Идеята е проста - в една стая има наредени стъклени бутилки, дървени шкафове, стари телевизори и монитори и още всякакви неща, които могат да бъдат изпочупени. Персоналът на стаята ви екипира и ви връчва една бухалка. Оттам нататък вече всичко е ясно. Целия стрес изчезва още с първото замахване на бухалката. После всичко е за удоволствие.

Стаята е създадена по италианския модел на "Camera della Rabia" (Камера на стреса). Началото е положено в Япония като идея, но бизнес инициативата е започнала в Италия, откъдето идва и името.

В българската "Стаята на Гнева" наш гид беше Никола. Набързо ни екипира и ни разказа малко за идеята.

"Всъщност 9 от 10 души идват не заради стреса, а заради купона. Докато не го направиш, няма как да разбереш чувството, дори да ти разкажат", сподели той.

Разказа ни и за една случка от Италия. Било един от пътите, когато клиентът отивал там заради стреса. Малко и крехко момиче отишло и помолило персонала на залата да разпечата снимка на момче, което току-що я оставило. Тя сложила снимката му на няколко места върху мебелите за чупене и след нея не останало абсолютно нищо здраво. Тръгнало си с най-широката усмивка.

В "Стаята не Гнева" вече може да правите записвания, като посетите сайта им на този линк.

10 минути трошене ще ви струва 19 лева, а за цели 20 антистрес минути - 39 лв.

За повече въпроси и записвания може да звъннете и на нашият услужлив гид Никола - 0885 665 855

Видео от антистрес преживяването на нашия репортер в "Стаята на гнева":

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!