Социалните мрежи обърнаха на майтап избора на председател на НС

OFFNews 21 октомври 2022 в 12:47 9636 3

куче
Кучето.

240-те депутати от Народното събрание отнасят тежки подигравки в социалните мрежи за невъзможността да изберат председател на 48-ия парламент.

Според стотици и хиляди потребители безспорната кандидатура за председател на НС е една-единствена. А това е бездомното куче, което гордо дефилира пред парламента в деня на сформирането му. Песът с осанка, който се разходи по червения килим и позира пред фоторепортерите е истинската звезда, засенчила безрезултатните препирни в пленарната зала. Във фейсбук вече се появиха колажи как миловидното четириного е на председателската банка.

Също така зевзеци вече го сложиха и в пантеона на председателите на най-важната институция в страната.

Разбира се има и алтернативни кандидатури.

Фейсбук организацията ГЕРБ Лели е категорична, че спасението от създалата се ситуация е само едно:

"В момента в Народното събрание има нужда от ШАМПИОН! От човек, който знае как се печели! Този човек се казва Господин Генерал Бойко Борисов!

Няма начин възелът да се развърже, когато в парламента има само хора-проблеми, но не и Човекът-Решени: Господин Генерал Бойко Борисов!

Призоваваме всички партии да загърбят егото си и да изберат за председател или Господин Генерал Бойко Борисов, или който Той каже! Всичко друго е подмяна на волята на милионите българи, гласували за Него!

България няма нужда от мишки! България няма нужда от лъвове! България има нужда от ТИГЪР!"

ГЕРБ Лели, естествено, е публикувала и снимка на "тигъра".

Мишел от Съпротивата също побърза да успокои притесненията, че парламентът се проваля и пак ще ходим на избори. Както винаги, тя се позова на надежден и много сигурен информационен източник.

И още от нея.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-5426

2

Бай Пешо от Перни 6

21.10 2022 в 15:06

Кога са избортите?

10212

1

Човека

21.10 2022 в 13:57

От медии, соцални мрежи, в градския транспорт и къде ли не валят мнения и охкания какъв цирк било в народното събрание, как депутатите били виновни.
Виновни, мили сънародници - журналисти и фейсбук драскачи, сте самите вие. Да, точно ти, дето ти е много забавно. Клоуна в цирка, на когото се смееш, си ти. И аз. И всички ние, които не можем 33 години да различим добро от лошо, крадеца, некадърника и мутрата от почтения и кадърния, слугите на фашистки режими от тези, които милеят за родината си и да направим един нормален, разумен избор.
На калпав народ, политиците са му виновни.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков