Слот Турнир Amusnet Interactive на winbet.bg

OFFNews 06 февруари 2023 в 15:41 1880 0

amusnet interactive

Снимка winbet

winbet amusnet interactive

Нов атрактивен турнир с награден фонд от 140 000 лева очаква всички любители на ротативките в платформата на най-големия игрален сайт у нас - WINBET. Надпреварата между потребителите ще се проведе с 20 избрани от оператора игри, разработени от българския провайдър Amusnet Interactive.

Слот Турнир Amusnet Interactive в платформата на WINBET

Новият слот турнир на winbet.bg стартира в първия ден на февруари и ще продължи до началото на следващия месец. Всеки потребител на игралния сайт има правото да вземе участие, пробвайки късмета си на 20 специално селектирани от WINBET заглавия на Amusnet Interactive. Сред тях са добре познати слотове като Hot Deco, Diamond Plus, Viking Rising, Mighty Sparta, 20 Super Hot и др.

Потребителите трябва да имат предвид, че играта на други ротативки няма да бъде отчетена за новия Слот Турнир Amusnet Interactive.

Общият награден фонд на надпреварата достига 140 000 лева, а формулата за присъждане на точки е съвсем проста. Всеки потребител, който е направил залози на обща стойност 10 лева за някоя от посочените 20 игри, ще получи 1 точка за дневното класиране.

При всяко дневно класиране ще бъдат наградени по 200 клиенти на оператора, като наградният фонд за всеки един от дните е фиксиран на 5000 лева. Спечелилият първо място за деня ще получи 500 лева, а за второ и трето - съответно 350 и 250 лева. Всеки един клиент на WINBET ще получи наградата си като свободен баланс към своя акаунт.

Ако за някое от местата в класирането се стигне до равенство, тогава съответните потребители ще си разделят наградата за съответната позиция.

Защо Amusnet Interactive?

Българската компания за разработване на iGaming софтуер Amusnet Interactive е един от безспорните лидери на пазара у нас. Игрите на Amusnet се харесват от немалка част от родните потребители, като най-добрите заглавия на компанията могат да бъдат открити в платформата на WINBET. В случая говорим както за слотове, така и за игри на маса и игри на живо.

Отваряйки казиното на winbet.bg, можете лесно да разгледате наличните предложения от Amusnet Interactive. За целта насочете поглед към хоризонталната лента с разработчици, като оттам изберете Amusnet Interactive. След броени секунди пред вас ще се отворят игрите на разработчика, които са достъпни в WINBET. Те вървят и със съответните демо версии, благодарение на които можете да тествате дадена игра колкото време пожелаете, без да рискувате нито стотинка от парите си.

Един от основните акценти в игрите на Amusnet е функцията за прогресивен джакпот Jackpot Cards. Тя е разделена на четири степени, като понякога натрупаните суми там са впечатляващи. Режимът Jackpot Cards се включва на случаен принцип по време на игра, като пред потребителя ще се покажат 12 карти за игра, обърнати с лицата надолу. От играчите се изисква да отворят три карти от един и същи вид, за да спечелят съответния джакпот.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови