Сам вкъщи 2 се сбъдна: Момче на 6 години се качи на грешния самолет без родителите си

Това е бил първият му полет

OFFNews 25 декември 2023 в 20:27 8328 0

Снимка Getty Images

Като за Коледа класическият сюжет на любимия празничен филм "Сам вкъщи 2" се повтори. Непридружено 6-годишно момченце е било качено на грешния самолет в Щатите. 

Детето е трябвало да пътува от Филаделфия до Форт Майерс, но е било качено на самолет за Орландо. Двата града във Флорида се намират на около 260 километра един от друг, пише Си Би Ес. 

Не е ясно как е станала грешката с полета и как детето е било качено на грешния самолет. От авиокомпания Spirit Airlines само коментираха, че провеждат вътрешно разследване.

6-годишното момченце е трябвало да гостува на баба си Мария Рамос във Форт Майерс, Флорида. Това е бил първият му полет със самолет, разказва баба му. 

След като детето не е пристигнало, тя се допитала до авиолинията, откъдето ѝ казали, че внукът ѝ не е бил на този полет. 

В крайна сметка детето е успяло на баба си от летището в Орландо и ѝ казал, че е кацнал на няколко часа път от Форт Майерс. Момчето кацнало в Орландо, но пък багажът му стигнал до Форт Майерс.

Говорител на авиокомпания Spirit Airlines заяви, че компанията се е извинила на семейството, но Рамос искат още информация, за да разберат какво точно се е случило и как е възможно да стане такава грешка. 

"Искам да ми се обадят. Нека ми кажат как внукът ми се е озовал в Орландо. Как се случи това? Свалиха ли го от самолета? Стюардесата - след като майка му е предала документите - пуснала ли го е да си тръгне сам? Той сам се е качил в грешния самолет?", недуомява бабата на 6-годишното дете.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!