Quantcast

Сайт предлага запознанства само за гении

ОFFNews Последна промяна на 03 юли 2014 в 17:49 5542 4

Снимка Архив

Американският сайт за запознанства Match.com се преориентира в нова ниша - този път ще намира половинки за хора с над средното ниво на интелигентност, пише "USA Today".

Проектът има за цел да сватосва само изключително умни хора и е осъществен съвместно с MENSA - организацията, събираща на едно място гении от цял свят.

В платформата за запознанства обаче ще бъдат включени само хора, покриващи теста за интелигентност на MENSA с повече от 98 т.

Само американската версия на MENSA има повече от 57 000 членове, сочат данни на организацията.

Шансът да срещнеш умен и забавен партньор, който да споделя подобни интереси без помощта на сайт за запознанства е много-малък, поясняват още членове на MENSA.

Интелектът е сред най-търсените качества в сайтовете за запознанства в целия свят, казват специалистите от Match.com.

Обикновено той се асоциира с по-високи доходи, креативност и чувство за хумор, споделя Хелън Фишер от сайта за запознанства.

Платформата MENSA е отворена за нови кандидати до 6 юли, като полагането на теста за интелигентност струва $1.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.07 2014 в 10:59

Не съм за там! Мама каза, че за нищо не ставам, щото не мога да готвя. Но определено бих се запознал с някоя генийка, от любопитство - какво е това гениалното, което се оценява в теста? Нямам си и представа какви са гениите, но искам да видя наживо. Ако е до крадене, тук има номенклатури и апаши ще им скрият топката... за 24 г. изчезнаха цели заводи че и с основите дори. Но ако е до математически уравнения хич ме няма. Имам тройка и няма шанс да изкарам теста дори и с кредит от половината точки. И все пак е интересно да разбере човек, какви са гениите, тия там! Много е любопитно.

04.07 2014 в 17:26

На сайта на МЕНСА в Match.com пише, че струва 18 долара, не 1.

03.07 2014 в 19:58

Явно за журналистите "над средното ниво" означава гений. Ама то така - като си хлебарка, и мишката ти изглежда огромна

03.07 2014 в 18:20

Щом ги влече, ...