Подсъдим нападна съдийка в Лас Вегас по време на заседание (видео)

Деобра Редън има наситено криминално досие

OFFNews 04 януари 2024 в 11:53 2038 0

Снимка Стопкадър YouTube

Подсъдим нападна съдийка в Лас Вегас по време на съдебно заседание, като внезапно прескочи загражденията, разделящи го от магистрата, предаде Асошиейтед прес.

Деобра Редън е подсъдим за опит за нападение и побой. На записи от заседанието се вижда как той обижда съдия Мери Кей Холтъс, след което се нахвърля върху нея, когато осъзнава, че тя е напът да го изпрати зад решетките. Малко преди нападението адвокатът на Редън поискал условна присъда с изпитателен срок.

"Разбирам ви, но мисля, че е време да вкуси от нещо друго", казала съдия Холтъс по повод наситеното криминално досие на подсъдимия.

На записите се вижда, че подсъдимият се нахвърля върху нея, след като се изплъзва на охранител и съдебни служители, които се опитват да се намесят. В последвалото сбиване той успял да ѝ нанесе няколко удара. На кадрите се вижда как съдия Мери Кей Холтъс пада назад преди нападателят да бъде усмирен от няколко души.

В крайна сметка се оказало, че не било нужно да ѝ се окаже болнична помощ, но служител на охраната обаче е бил хоспитализиран с кървяща рана на челото и изкълчено рамо.

"Съдия Холтъс получи някои наранявания, следим състоянието ѝ Състоянието на ранения служител на реда вече е стабилно", коментира говорител на съда пред АП.

От съда изтъкнаха, че заради инцидента ревизират всичките си протоколи, за да защитят съдебната власт, обществеността и служителите си.

Нападателят ще се изправи пред множество нови обвинения, включително побой над длъжностни лица - съдийката и съдебните служители, уточнява АП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки