НеНовините: Бойко отива във Френския легион след заплахите на Бареков

Николаос Цитиридис 09 май 2013 в 15:34 11069 1

Бойко се записа в Чуждестранния легион, страх го е от Бареков. Колаж: Не!Новините
Бойко се записа в Чуждестранния легион, страх го е от Бареков. Колаж: Не!Новините

Оперетните сценки между Бареков и новите му врагове ГЕРБ, станаха дъвка на хумористичните сайтове. Текстът е публикуван в сайта НЕ!Новините:

Бившият премиер на страната Бойко Борисов се е записал във Френския чуждестранен легион, след като вчера бе заплашен с белезници от блюстителя на правдивост и человешки ценности Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ е постъпил в La Légion, където е известно, че много смели и силни мъже от цял свят търсят ново начало, независимо дали в своята държава са преследвани за престъпления, задлъжнели са с пари или просто имат много шумни и досадни съседи. Той е преминал задължителните физически и психологически тестове и е приет в централата на легиона в марсилското предградие Обан.

Според близки до Борисов, той е искал да отиде на Вала, където е Нощният страж, но само след около 3-часови обяснения е разбрал, че това го е видял в сериал и Вестерос е фиктивен свят, измислен от Джордж Р. Р. Мартин.

Така ген. адм. проф. Борисов ще премине през 15-седмични тренировки, които при успех, ще му донесат най-ниския ранг - редник. Ако в някоя от мисиите той пролее кръв, или пък служи 3 години, без никакви проблеми и с отличия, Борисов ще получи френско гражданство, въпреки че сигурно ще го откаже, тъй като ще му се стори педалско.

"Така си и знаех. От години повтарях, че не му е чиста работата на този" - ликуваше Бареков, както би тържествувала самата справедливост, ако беше толкова чиста и престижна, колкото е той.

zhelyo

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!