Google ни изненада за пореден път

Николаос Цитиридис 30 октомври 2012 в 11:44 1806 0

Новите устройства на Google.
Новите устройства на Google.

Три нови свои продукта представи вчера гигантът Google.

След почти година очакване от страна на потребителите, Google пусна новия си телефон, брандиран с марката Nexus - Nexus 4.

 Този път американската компания се довери на LG за изработката, а феновете явно останаха доволни. По дизайн телефонът не се различава от предшественика си Galaxy Nexus, но вътре се крие четириядрен процесор, изумителните 2 GB рам и съвсем новата операционна система Adnroid 4.2.

Освен с атрактивните си параметри, телефонът се отличава и с приемлива цена - 299 долара.

 В новата операционна система за смартфони пък е наблегнато на комуникацията между потребителя и устройството, като се предполага, че Voice функцията е подобрена многократно.

Освен нов телефон и операционна система, от Google представиха и нов таблет. След 7-инчовия Nexus 7, сега е ред на Nexus 10 - 10-инчов таблет, който за разлика от предшественика си е производство на Samsung. Този таблет може да ни изненада с 2 GB рам и страхотната 2560х1600 резолюция, която ще кара филмите да изглеждат като на кино. Най-хубавото на таблета е батерията, която може да издържа с дни сърфиране и гледане на филми.

Очаква се двете устройства да пристигнат у нас в края на 2012 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови