Джокович към Гришо: Кой е любимият ти вкус от бонбоните на Шарапова (видео)

OFFNews 10 март 2014 в 10:40 36742 3

Григор Димитров и Новак Джокович
Григор Димитров и Новак Джокович на пресконференцията след мача на Димитров на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Индиън Уелс

"Кой е любимият ти вкус от бонбоните на Шарапова?". С този въпрос световният №2 в тениса, сърбинът Новак Джокович прекъсна пресконференцията на първата ни ракета Григор Димитров след победата му във втория кръг на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Индиън Уелс.

Гришо, който обикновено отказва да говори за личния си живот и връзката си с руската тенис звезда Мария Шарапова, този път отговори на бившия №1 Джокович.

"Flirty Sour", отговори Димитров.

Джокович прекъсна срещата с медиите в края и и седна до Димитров в залата, пълна с журналисти, с думите "Нека да поговорим".

"Моят приятел Григор е най-добре изглеждащият тенисист на турнира. Няма нужда да говориш за тенис твърде много. Имаше толкова много успехи тази година, нека поговорим за това как изглеждаш", каза Джокович.

Какво искаш да знаеш, попита Димитров, след което трябваше да отговори на въпроса за бонбоните, произвеждани от сладкарския бизнес на приятелката му и №5 в световния тенис Шарапова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!