Чук, бухалка и домати срещу Бойко в игра за Android (снимки)

Елица Мартинова 01 май 2013 в 09:00 6786 1

Аналогът на Бойко Борисов
Аналогът на Бойко Борисов

Възможност да налагаме експремиера Бойко Борисов и някои от министрите в кабинета му предлага играта „Бойкот”, достъпна за най-популярната операционна система за смартфони – Android.

Играта е регистрирана на “пазара” за приложения на 31 март тази година. За неин създател е посочен Николай Цонев – бившия министър на отбраната, който в момента оглавява партията „Нова алтернатива”.

Описанието на приложението гласи следното:

„Писнало ли ти е от постоянните безобразия в България? Писнало ли ти е да те упарвляват Тикви, учители по физическо и всякакви подобни индивиди? Търсиш Нова алетрнатива? Поеми нещата в свои ръце и им покажи какво мислиш в безплатната екшън игра “Бойкот”. Грабвай оръжие, избирай кого да биеш и им тегли по един здрав пердах.”

Играта включва 10 различни антигероя с лицата на министри от кабинета „Борисов”: Боко (аналог на Бойко Борисов), Цвъ Цвъ (аналог на Цветан Цветанов), ДянкоvsBG (аналог на Симеон Дянков), Миро Стандарта (аналог на Мирослав Найденов), Аньо Ньойски (аналог на Аню Ангелов), Добри Тока (аналог на Делян Добрев), Веждата (аналог на Вежди Рашидов), Николета (аналог на Николай Младенов), Деса Здравето (аналог на Десислава Атанасова) и Безработю (аналог на Тотю Младенов).

Играта предоставя възможност на потребителите да „налагат” бившите министри с боксова ръкавица, домати, мухобойка, чук и бухалка.

В края на играта на екрана се изписва GERB OVER. Всеки, който има смартфон с операционна система Android, може да свали играта за телефона си от ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови