Българин спечели два пъти от лотарията на Острова

Елица Мартинова 14 март 2013 в 17:13 3111 5

Лотария
Лотария

Българин, спечелил два пъти от лотарията премии на обща стойност 1,16 милиона паунда, твърди, че не се притеснява от късмета си и се надява да удари друг джакпот. Това пише британският всекидневник The Independent.

Съдбата се е усмихвала на 45-годишния Георги Трайков два пъти – веднъж през 2011 г., когато българинът е спечелил от играта Millionaire Raffl 1 млн. паунда, и съвсем наскоро, когато е добавил в сметката си още 160 873 паунда от играта EuroMillions .

Трайков, който е строителен предприемач и живее в Илфорд, Есекс, се шегува, че късметът му е изневерил, защото преди години е бил на косъм да спечели12-милионен джакпот, но не му е достигнало само едно число.

45-годишният българин е любител на адреналина, но не хазартните игри му доставят най-голямо удоволствие. Той е запален любител на парашутните скокове и споделя хобито си с 13-годишната си дъщеря.

„Първата ми печалба преди години ми позволи да направя редица промени в живота си. Успях да пратя дъщеря си Илейн в частно училище и да плащам за частните й уроци по парашутизъм“, коментира Трайков.

Българинът не играе с определена комбинация от числа, а всеки път избира номерата си „на сляпо“, за да изпробва късмета си. Втората печалба го сварила толкова неподготвен, че минали два месеца, преди да си я поиска.

Трайков, „щастливо разведен“ по собствените си думи, се е преместил в Илфорд през 1995 г. и не планира да мърда от там. Той споделя, че живее скромно и признава, че ще му трябва време, за да свикне с новия си статут на милионер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови