Quantcast

Таня Андреева ще си тръгне от МЗ с облекчение

OFFNews Последна промяна на 07 юни 2014 в 17:42 4235 6

Може в известен смисъл да са каже, че ще си тръгна от Министерство на здравеопазването с облекчение. Никой не видя това, което се свърши, защото негативизмът преобладаваше. Това каза здравният министър д-р Таня Андреева в предаването на bTV „120 минути”.

На въпрос как приема изказванията както на Сергей Станишев, така и на Лютви Местан за предстоящи предсрочни избори, Андреева посочи: „Това е преценката на политиците, аз и част от колегите ми бяхме поканени като експерти”.

По думите й все още не е провеждан разговор между нея и Пламен Орешарски за това кога той ще подаде оставка.

„Има правителство, което продължава да работи независимо от всичко, което се говори и независимо от всичкия негативизъм”, подчерта тя. По думите й кабинетът е бил отречен още от първите дни на мандата, но въпреки това всеки от министрите си е вършел работата.

Андреева посочи, че вече е свършено много от заложеното в управленските програми на правителството и на БСП. Тя изрази съжаление, че правителството не е имало нужната подкрепа, за да извърши всички наложителни реформи, за част от които вече има готово законодателство.

По темата с починалата в очакване на линейка столична фотографка, уволненията в Спешна помощ и последвалите ги протести, Андреева коментира:” Смъртта на младата жена е трагедия, но е по-голяма трагедия е хора, които са почти дезинтересирани от системата, да я управляват”.

Д-р Таня Андреева посъветва своя приемник „да не забравя майките и децата” и да въведе ясни правила при разходването на обществения ресурс”. Тя обяви, че след края на това управление ще се върне към медицинската професия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.06 2014 в 02:37

а кат' са пипаш не са ли облекчаваш ма, щот' и аз моа д'OC5L та облекча, ако искаш - ш'та съблеча, ако искаш - ш'та облекча права. с дрехи, както едно време, само ше отметнем килотките на една страна. и после, пак ще си сериозна, кат'ти се успокои дишането.

07.06 2014 в 21:15

Абе дренките, тая е седераска комсомолка, и бая се е облекчавала по време на протестите, толкова се облекчавала че чак и забременяла---> сега пак да не е прихванала.

07.06 2014 в 18:59

Тази можеше и значително по-рано да се облекчи,и нас покрай това.

07.06 2014 в 18:26

ЗАРАДИ ТЕБ И ТВОЕТО ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ПРЕД ФАЛИТ

07.06 2014 в 18:14

... женското превъплащение на гея отфърча!!!

Айде, хайрлияаааааа!

... хахахахахаха

... mnonik е в кръгова отбрана, глуха защита... води се безмилостна битка за последната опорна точка!

... хахахахахаха

07.06 2014 в 18:09

Да. Много е трудно да се занимаваш с нещо, което не разбираш. Та и с нея е така!