Певицата Емилия за Феди Башур: Отиде си едно прекрасно дете с мечти за бъдещето

OFFNews Последна промяна на 28 май 2018 в 09:50 29055 0

"Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство,от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина" - това написа в официалната си фейсбук страницата певицата Емилия по повод Феди Башур, който загина в тежка катастрофа. 

Феди е синът на годеника на Емилия - Жорж Башур. Тримата бяха участници в транспортно произшествие на 24 май на магистрала "Тракия". 

Певицата Емилия и Башур-баща са в столичната болница "Св. Анна" и се възстановяват след инцидента.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос", пише Емилия в първия си публичен коментар за случилото се.

И обяснява, че тримата пътували нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км/ч по магистралата и "неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа".

Постът на Емилия във фейсбук продължава така: "В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го... и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си,но не без теб".

Накрая завършва: "Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови