Ловци откриха труп на жена, издирвана от седмици

OFFNews Последна промяна на 06 декември 2016 в 12:40 3208 0

Снимка sxc.hu

Безжизненото тяло на 47-годишна жена е било открито от ловци в местност над Пещера, съобщи 24 часа, цитирайки говорителя на полицията Мирослав Стоянов. Сигналът е бил подаден в неделя от председателя на местната ловна дружинка.

Мъртвата е Станислава М., счетоводителка от пазарджишкото село Главиница. Тя е била обявена за общонационално издирване в началото на миналата седмица след сигнал на приятеля и, че е изчезнала. По време на излета си ловците първо се натъкнали на автомобила на жената "Сеат", а на около 20 метра от него намерили тялото.

При извършения щателен оглед на мястото от съдебен лекар и криминалисти не са били открити следи от насилие. Няма и изчезнали вещи, колата на жената не е разбивана. По-късно при аутопсията на тялото не са намерени следи от наранявания, огнестрелни рани или нож. Поради това съдебните медици смятат, че жената се е самоубила с медикаменти.

Какви точно хапчета е погълнала счетоводителката ще покажат изследванията на хистологичните проби взети от органите. Междувременно от Главиница съобщиха, че Станислава М. е живеела с приятеля си в къщата и в селото. Имала счетоводна къща, която работела добре. Родителите на жената са починали, а сестра й живеела в Италия. Не е имала деца. Според местни в последно време жената изпаднала в депресия и вероятно това е причина за решението и да сложи край на живота си.