Да спасим Галимир - един необичаен търг за коса в София

OFFNews 06 септември 2017 в 15:53 3176 0

Необикновен търг за коси ще налее средства в сметката на кампанията „Да спасим Галимир“.

Галимир Георгиев, 23-годишния двукратен шампион на България по борба, сега е в тежка схватка с лимфома на Ходжкин.

Дългите коси на Геновева Андонова ще бъдат публично отрязани от Мартин Хубенов – Мърфи на специално събитие на 9 септември 2017 (събота), 16 часа, в Южния парк в столицата.

Публиката ще наддава през цялото време, а спечелилият може да предостави косите за перука на онкоболна жена, помагайки по този начин и на още един човек.

Според Геновева трябва да се дарява не излишното, а скъпото за самия теб. В такива дълги и красиви коси са вложени години на внимание и грижа – това е очевидно. А неочевидното е, че самата дарителка е подтикната към благородния си жест и от добротата на стотици хора - най-вече тези, които успяха да съберат 500 000 лева за операцията на крачето на малката й племенница Александра Кръстянина.

Изпълнена с благодарност към тези приятели и непознати и с вярата, че съдбата на Галимир е и в нашите ръце, тя призовава да помогнем на „един от най-добрите и борбени хора, които можете да видите“.

Освен с участие в търга, можете да подкрепите кампанията като посетите отворения щанд за книги, през цялата събота и неделя, от 10 часа , отново в Южния парк.

Очакваме ви! Нека заедно подкрепим Галимир!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!