Без вода в част от центъра, Горна баня и Симеоновско шосе

OFFNews 29 юни 2023 в 06:00 739 0

вода

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Чешма

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на бул. „Княгиня Мария Луиза“, кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между: бул. „Христо Ботев“, бул. „Сливница“, бул. „Княгиня Мария Луиза“ и бул. „Александър Стамболийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. „Самоковско шосе“, м. Детски град, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между: ул. „Самоковско шосе“, ул. „Гауди“, ул. „Хитър Петър“ и ул. „Самоковище“ и ул. „Синаница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“ зад № 116 (Градински център „Бела“).

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. „Дон“, кв. „Горна Баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: ул. „Дон“ от № 44 до Военното поделение.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дон“ № 44.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови