''Ако ви е омръзнало от политически сериали'': Кирил Петков се похвали с новата готварска книга на Линда

OFFNews 21 май 2023 в 08:20 3700 0

Линда и Кирил Петков

Снимка Продължаваме промяната/Пресцентър

Линда и Кирил Петков

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" и бивш премиер Кирил Петков се похвали със завършването на първата готварска книга на съпругата си Линда Петкова "Кулинарният свят на Линда".

"Тя успя да изработи това бижу, което може да вдъхнови всеки в кухнята. Ако ви е омръзнало от политически сериали и искате нещо позитивно и вдъхновяващо, може да споделите един по-красив и вкусен свят", написа той в социалните мрежи.

Книгата се продава за 32,90 лв. и съдържа не само безглутенови, без захар и веган рецепти, но и предложения за хора с хранителни алергии.

"Представям ви традиционни семейни ястия, има и кулинарни изкушения за празници. Всички те са любими на семейството ми и са приготвяни по различни поводи. Това е нашата история, разказана от мястото, което всички у дома обичаме – кухнята. Надявам се да намерите нещо ново, което да ви вдъхнови, и да изградите свой кулинарен свят", е написала Линда Петкова в описанието на новата си книга.

За Линда Маккензи-Петкова

Тя е създател и двигател на столичната сладкарница "Амели". Започва своето кулинарно пътешествие от остров Ванкувър с рецептите на семейството си, чиито корени са от Нова Скотия, Онтарио и Германия, преминава през Брюксел, Торонто, Бостън, а накрая се установява в България. Двамата с Кирил Петков имат три дъщери – Ванеса, Ема и Ани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки