София е домакин на първия Национален офроуд фестивал

OFFNews 14 май 2013 в 15:24 3417 2

Офроуд състезание.
Офроуд състезание.

София ще бъде домакин на първия Национален офроуд фестивал - Prestigio.

Организатори са форума OFFRoad–Bulgaria.com и Софийска община, като събитието се провежда под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова.

В рамките на събитието, което е планирано в периода 24-26 май край Суходол, ще си дадат среща ентусиасти и фенове на офроуда от цялата страна и гости от чужбина.

В програмата на Фестивала са включени няколко отделни елемента, които ще създадат уникалната му атмосфера: Траял Суходол, 24 часа на София, Офроуд изложение с обособена Аутдоор секция, Рок концерт под небето с Д2 и БТР, Дамско състезание на затворено трасе, Ендуро (мотоциклети) и АТВ (четириколки) трасе и състезания за различните класове и възрастови групи в тези дисциплини. За всички посетители ще се организират многобройни състезания на специално подготвени трасета извън състезателните. Ще има конкурс за най-добър джип, състезание по дърпане на джип с въже, състезание по майсторско шофиране, многобройни тест драйвове и надпревари.

Очакват се над 250 участници в различните състезания, като очакванията са събитието да бъде посетено от повече от 30 000 зрители. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!