NOVA NEWS и НБУ обявиха конкурс за студентско предаване

OFFNews 19 октомври 2022 в 13:28 1652 0

Пресконференция на Нова Броудкастинг Груп

Снимка Нова Броудкастинг Груп

НБУ и NOVA NEWS ще правят съвместно предаване от пролетта.

Телевизия NOVA News, част от групата на Нова телевизия, и Нов български университет продължават обявиха конкурс за студентско телевизионно предаване. То ще дава професионален шанс на студентите в университета и ще стартира през пролетния телевизионен сезон.

Конкурсът бе обявен на специално събитие в Радио-телевизионния център на Нов български университет от главния изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова и изпълнителния директор на НБУ д-р Георги Текев. В него участие взеха и утвърдените телевизионни журналисти и водещи на NOVA Мира Иванова, Виктор Николаев и Николай Дойнов, които разказаха на студентите от НБУ за първите стъпки в кариерите си. За да спечелят състезанието, кандидатите ще трябва да предоставят завършени концепции за седмично телевизионно студентско предаване с продължителност от 23 минути. Поредицата няма жанрови ограничения. Всички студенти от НБУ могат да се включат в конкурса.

Новото студентско предаване ще стартира в ефир през пролетта. Срокът за подаване на концепции на студентите от НБУ е от 1 до 10 декември. Селекцията на концепции за поредицата продължава до 20 декември, а срокът за изготвяне на пилотен епизод е до 10 февруари 2023 г. Кой ще бъде големият победител, чийто проект ще бъде реализиран, ще стане ясно на 20 февруари 2023 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!