Надя Ганчева става главен продуцент на Euronews Bulgaria

OFFNews 14 февруари 2022 в 14:47 6908 0

Снимка Euronews Bulgaria

Надя Ганчева

Журналистът Надя Ганчева се присъединява към екипа на Euronews Bulgaria. От 14-и февруари тя заема длъжността „Producer in Chief“ (главен продуцент) и ще отговаря за всички предавания в телевизионния канал, съобщават от компанията.

„Вярвам в идеите и енергията на Надя. Но най-много вярвам в нейния професионализъм и талант. Знам, че с нейна помощ ще дадем на зрителите това, от което имат нужда – вярна, точна и неподправена информация. Така както я поднася Euronews на над 145 милиона души“, коментира главният редактор на Euronews Bulgaria – Марина Стоименова.

Надя беше част от екипа на Нова телевизия в продължение на 16 години. Зрителите я познават като дългогодишен криминален репортер. Има опит и като водещ. Има бакалавърска степен „Журналистика“ и магистърска „Международна сигурност“ от Софийския университет.

Телевизионният канал Euronews Bulgaria, който идва на мястото на телевизия "Европа", ще излъчва новини на всеки 30 минути. Главният редактор на медията е Марина Стоименова. Тя е служител на водещия международен канал Euronews със седалище в Лион, Франция, но ръководи екипа в София.

Euronews е международен новинарски канал и оперира в цяла Европа. В световен мащаб Euronews излъчва в 160 държави.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!