Миа Сантова се завръща в новините на Нова

OFFNews 02 октомври 2017 в 11:38 3737 0

Снимка Нова тв

Миа Сантова

Миа Сантова се завръща в новините на Нова телевизия като водещ на емисията в 16 часа.

Тя ще се появи на екран през ноември, като част от стратегията на Нова Броудкастинг Груп за привличане на най-опитните и разпознаваеми журналисти в България, съобщават от медията.

Преди години Сантова стартира кариерата си именно в Нова телевизия - първо като международник, а след това като лице на новините. По-късно тя стана главен редактор на емисиите на Диема. След това оглави българското издание на списание "Мадам Фигаро". Последният й ангажимент на екрана е като водещ на "Уикенд с Миа Сантова" по ТВ7.

„Щастлива съм, че Миа Сантова се завръща в NOVA, където стартира нейната професионална кариера. Натрупаният опит през годините, в съчетание с нейната телевизионна харизма, ще допринесат за осигуряването на още качествено и разнообразно съдържание на новините и актуалните ни предавания на медията“, коментира Силва Зурлева, член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп. 

„Най-хубавите 13 години от професионалния ми живот са в NOVA, която още в началото се превърна в мое семейство. Заедно с колегите поставихме началото на една голяма и силна медия. Въпреки раздялата, никога не съм спирала да следя нейното развитие и трансформацията й от телевизионен канал в най-голямата мултиплатформена медийна и технологична компания. За мен е голямо вдъхновение отново да съм част от екипа на телевизията“, споделя Сантова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!