Болт става ляво крило на PES 2018

OFFNews 08 септември 2017 в 15:16 2813 0

Японската компания "Konami", която разработва футболната игра Pro Evolution Soccer 2018, публикува на своята страница в Туитър характеристиките на Юсейн Болт, ако реши да стане играч.

Ямайският спринтьор ще бъде най-добър на футболния терен на позицията ляво крило. Общият рейтинг на футболиста Болт е 75 OVR (OVR – общ рейтинг на играча), от максималният 99.

За никой не е изненада, че атлетът ще бъде най-бързият на симулатора, защото неговите показатели скорости и ускорения ще са мерилото или максималните 99 ОVR.

След него остава звездата на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг с 97 OVR, а нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл е трети с 95 OVR.

Преди време Болт сподели, че би било изключително удоволствие за него, ако получи шанс да изживее мечтата си и стане играч на Манчестър Юнайтед.

В същото време суперзвездата на  Реал Мадрид Кристиано Роналдо, очаквано ще е с най-голям рейтинг на FIFA 2018, пише Mirror.

Според авторитетното английско издание четирикратният носител на Златната топка ще има 95 точки. Скоростта и влиянието му ще са на ниво 93, дрибъла – 92, физиката 82.

Португалският национал взе участие в забавна реклама на EA Sports, която промотира най-популярната компютърна футболна игра.

Там Кристиано признава, че е машина и заявява, че рейтингът му трябва да е 100. Роберт Левандовски смята, че трябва да е оценен на 90 т., на същото мнение е и Томас Мюлер. Деле Али е по-скромен и си дава 85-86 т. Следваща седмица излиза демо версията на FIFA 2018, а през есента и оригиналът ще бъде пуснат в продажба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!