Нов ден на излъчване е една от изненадите в тазгодишния X Factor България

Йоанна Димитрова 05 септември 2017 в 20:08 2722 0

„Петият сезон на X Factor отново ще е изключително забавен и интересен. На кастингите се явиха много талантливи хора, явиха се и хора, които не знаеха какво правят там. Но за наша изненада се явиха и много чужденци, над 300 души. Явно успехите на нашите участници зад граница, като Кристиян например, са запознали света с нас и нашия X Factor”, заяви Маги Халваджиян, продуцент на формата.

„Отново ще има тренировъчен лагер – „Предизвикателството на шестте стола”. Отзивите от миналата година бяха много позитивни. Лагерът беше много драматичен и успешен и хората харесаха това, че участници са проявили характер, тъй като той е точно толкова важен, колкото и гласът. Победителят не трябва да има само талант, той трябва да притежава X Factor”, добави Халваджиян.

Голяма промяна в тазгодишния сезон е денят, в който ще бъде излъчван. От традиционните вторник и четвъртък, шоуто ще бъде прехвърлено в неделя от 20 часа, един от най-гледаните телевизионни часове. Причината за това е, че така в един епизод ще има концерт, състезание и отпадане на участник, което ще накара зрителите да гледат предаването докрай.

Изненада за зрителите ще бъде и участието на победителката в X Factor UK 2015 Луиза Джонсън. Тя е най-младата във Великобритания, печелила този формат. Луиза ще бъде гост съдия и ще участва в екип със Станислава Армутлиева – Саня.

„Радвам се, че ще съм част от журито на X Factor. Ще съм максимално откровена. Не искам да смачкам мечтата на никого, но ако някой не е готов за трудния път, който го чака, няма да му кажа да продължи”, заяви победителката от X Factor UK 2015.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков