Любимият тийн сериал 'Клюкарката' се завръща с 10 епизода по HBO Max

OFFNews 18 юли 2019 в 19:00 5418 0

Снимка Инстаграм

Тийнейджърският сериал „Клюкарката” ще бъде част от каталога на новата стрийминг платформа HBO Max. Създателите на оригиналната версия, която буквално се превърна с хит сред младежите, Джош Шварц и Стефани Савидж, ще бъдат изпълнителни продуценти на 10 нови едночасови епизода, пише Си Ен Ен.

Този път сериалът ще се съсредоточи върху новото поколение ученици и ще се насочи повече върху това колко много социалните медии и пейзажът на Ню Йорк са се променили през последните години.

Макар и да не беше аплодиран от всички, в периода от 2007 до 2012 година, сериалът даде старт на много млади звезди като Блейк Лайвли, Пен Баджли, Лейтън Мейсър, Ед Уестуик и Чейс Кроуфърд.

Вижте тази публикация в Instagram.

XOXO

Публикация, споделена от Gossip Girl (@gossipgirlfeed) на

Историята проследява живота на група богати деца, които тепърва се сблъскват с живота, който е контролиран не само от техните родители, но и от мистериозен човек от интернет. Той е „клюкарката” и знае абсолютно всичко за всеки герой и чрез изнудване получава това, което иска. В края на последния сезон обаче той е разкрит. Именно затова не е ясно как сериалът ще продължи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Yesterday’s spirit animal

Публикация, споделена от Gossip Girl (@gossipgirlfeed) на

Според Си Ен Ен сериалът идва точно в момент, в който интернет общността се нуждае от нов тийн сериал, който да грабне вниманието върху себе си.

Очаква се новата платформа на HBO да бъде пусната през 2020-а. Освен нови епизоди на „Клюкарката“, там ще можете да гледате всички сезони на „Приятели“, „Малки сладки лъжкини“ и „Принцът на Бел Еър“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови