Как да откриете най-добрите намаления на Черния петък

OFFNews 05 ноември 2017 в 14:26 19828 0

Снимка Pixabay

Черният петък е денят на най-големите намаления в САЩ, а вече и в Европа. Започва след вечеря в Деня на благодарността, когато компаниите свалят цените до -70%, а магазините са отворени 24 часа. Тази година "лудото пазаруване" се пада на 24 ноември.

Независимо дали сте един от многото смели купувачи, които не се страхуват да се "борят" в магазините с другите, или сте решили пазарувате в интернет, има няколко неща, които трябва да знаете за добрите намаления.

Най-добрите цени често са в кибер пространството. Онлайн търговци на дребно, като Amazon, обикновено правят отстъпки над -50% и ако сте редовен клиент, може да стигнете до намаленията първи първи. През 2015 година онлайн платформата пусна промоционалните си продукти 12 дни преди Черния петък. Много вероятно е тази година Амазон да направят впечатляващи намаления за собствените си марки, например за електронни четци за книги.

За да намерите най-ниските цени, можете да използвате специални сайтове, които намират най-добрите сделки за вас, например www.techradar.comwww.thebalance.com.

Пазаруването е основно през нощта, но ако заспите - не се тревожете, има и Кибер понеделник, когато също може да пазарувате с големи отстъпки.

В България Черният петък няма такава тежест, като има в САЩ и Великобритания. Въпреки това с наближаването му навсякъде започват да се рекламират огромни намаления - те често са привидни. Всъщност малко магазини наистина правят намаления до -70%. В голяма част от случаите намалението важи за 10% от цялата стока на магазина и е до 20%. Ако има големи отстъпки, те са за най-много 3 продукта от стари колекции.

Затова за българите пазаруването през онлайн платформите като Amazon е много по-печелившо и много по-удобно, тъй като пазаруването за Черния петък съвпада с покупките за Коледа и по търговските центрове е изключително натоварено.

Ако сте решили да пазарувате на този ден, по-добре обмислете внимателно от какво имате нужда и какво искате да закупите. Заради ниските цени често се сдобиваме с вещи, от които нямаме нужда.

Важно е да се информирате за политиката за връщане на покупките от магазините, в които искате да пазарувате.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови