Джаред Лето медитирал в пустинята и не знаел що е то COVID-19

OFFNews 19 март 2020 в 16:09 5962 1

Актьорът Джаред Лето не знаел за съществуването на коронавируса заради прекарани 12 дни в пустинята за медитация, предаде Time. 

Актьорът заяви в Instagram, че едва наскоро е научил за глобалната пандемия от коронавирус. 

Лето отбеляза, че е бил напълно изолиран и не е имал представа какво се случва на планетата. Връщайки се сред обществото, актьорът бил потресен от това колко много се е променил света. Той препоръча на последователите си да стоят в безопасност у дома.

Интересен факт е, че преди пандемията от коронавирус Джаред е участвал в снимките на "Морбиус, живият вампир". Според сюжета на лентата, героят трябва да намери лек за рядка болест, но в крайна сметка той се превръща във вампир. Ако ситуацията с коронавируса не повлияе и на този филм, тогава премиерата ще се състои през юли тази година.

Джаред Лето е американски актьор и музикант. Роден е в американския щат Луизиана в семейство с испански корени. Носител е на "Златен глобус", "Оскар" и две награди "Сателит". Известните филми, в които участва са: "Боен клуб", "Клубът на купувачите от Далас", "Американски психар", "Александър", "Реквием за една мечта", "Отряд самоубийци", "Луди години" и други. Лето е вокалист, китарист и главен текстописец на американската рок група 30 Seconds to Mars. Под псевдонима Бартоламю Къбинс се изявява и като режисьор на музикални видеоклипове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови