Заснеха Мохамед Салах да пише съобщения по телефона, докато шофира (видео)

OFFNews 14 август 2018 в 12:57 3887 0

Снимка Instagram: Mohamed Salah

Египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах си навлече сериозни неприятности, след като бе заснет да използва мобилния си телефон, докато шофира.

Група фенове се приближиха до колата на футболиста за автограф, но втренченият в устройството си нападател така и не им обърна внимание.

Това станало след победата над Уест Хем в неделя, а привържениците на "червените" останали много недоволни от поведението на голмайстора, като някои от тях поискаха дори да бъде арестуван заради използването на мобилен телефон в автомобила.

"Не може да правиш подобно нещо, когато около колата ти има деца, които просто искат автограф" възмущават се привържениците.

В крайна сметка инцидентът придоби сериозна публичност и в резултат на това от Ливърпул са предоставили видеото на полицията, консултирайки се със самия Салах, който може да получи санкция.

"След дискусия с футболиста, клубът предостави на мърсисайдската полиция видеото на случилото се, както и обстоятелствата, при които е заснето. Говорихме с него и ще решим въпроса вътрешно" заяви говорител на мърсисайдци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови