Валери Божинов се завърна в Инстаграм

OFFNEWS 16 февруари 2020 в 07:30 2358 0

Бившият нападател на Левски и още 14 отбора, сред които Ювентус и Манчестър Сити, Валери Божинов отново ще развеселява феновете си в социалните мрежи. Точно на 14 февруари и ден преди 34-ия му рожден ден, новото попълнение на втородивизионния италиански Пескара се завърна триумфално в Инстаграм. Профилът му valeribojinov86 вече е активен има над 94 хиляди последователи.

Припомняме, че Божинов стана жертва на хакери от арабски произход, които овладяха профила му преди три месеца и унищожиха всички забавни видеа и снимки, които той беше качил. Вместо уникалните му поздрави към познати като Тони Найка, Асенчо Таксито и други, в профила имаше видеа на хакерите, които изнудваха Божинов за пари.

След като си върна контрола над профила, Божинов бързо направи първите си две публикации. Те бяха от представянето му като футболист на Пескара.

"Щастлив съм да започна тази нова глава от професионалния си живот и се радвам, че възстанових профила си в инстаграм", написа Валери Божинов.

Един от първите, които го приветстваха с "Добре дошъл отново", пък беше Ники Михайлов, който излиза с майката на едно от децата му Николета Лозанова. А след това заваляха и поздравления за рождения ден (15 февруари), като в тях се включиха и новите последователи на Божинов от Арабския свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови