Сгащиха женен масажист от Висшата лига да прави секс в съблекалнята

OFFNews 21 септември 2017 в 21:06 2207 0

42-годишният физиотерапевт на Хъдърсфийлд Лиъм Кършоу запазва работата си, въпреки че беше заловен на място докато 29-годишна жена му прави орален секс в съблекалните на клубната база.

Кършоу, който е работил преди това в Ливърпул, е бил на границата на уволнението, но в крайна сметка ще запази поста си.

Жената, с която е бил хванат Кършоу, е била негова любовница, а той самият е женен, но дали ще остане не е сигурно, след публичния скандал. Двамата са били хванати в помещенията в базата от децата от школата на клуба, които идвали за тренировка.

Двойката е била разпитана и стана ясно, че имат връзка след Коледното парти през 2014 година, а от 2015 година насам още четири пъти той е получавал орални ласки в съблекалнята и други помещения на тренировъчната база от въпросната дама, която работи като секретар и администратор на базата.

Клубното ръководство се зае с еротичния казус, като физиотерапевтът си е признал всичко. Без да го питат, той дори е казал, че е изпращал снимки на пениса си на секретарката чрез служебния телефон.

Така комисията по етика в клуба реши 42-годишният специалист по травми да остане на работа при новаците във Висшата лига, тъй като личните му отношения не са повлияли на качеството на масажите му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл