Секси модел взе Русев за мезе

OFFNews 11 юли 2017 в 15:04 3719 0

Българският кечист Александър Русев стана обект на подигравки от страна на настоящата шампионка при жените Наоми. Повод за това е новата му победа, но този път не на ринга, а в игралната зала. 

Пловдивчанинът е голям привърженик на конзолите и често прекарва свободното си време в подобни развлечения, като компания му правят други звезди от развлекателния спорт.

Русев публикува в официалния си профил в Инстаграм снимка, на която той и един от колегите му Джими Усо успяват да превъртят една от нашумелите напоследък игри - "Jurassic Park Arcade".

"Понеделнишкото посещение в мола отново пожъна огромен успех! Превъртяхме Jurassic Park Arcade с моя приятел Усо", написа българинът.

Жената на Джими, която е и модел - Наоми, не пропусна да се пошегува със съпруга си и Русев, публикувайки коментар: "Така че се радвам, че не съм на разходка с вас, загубеняци, хаха".

Кечистът е познат като един от братята Усо (Джими и Джей), които са отбор в световната федерация по кеч. Двамата са бивши отборни шампиони на федерацията FCW.

По-любопитното за тях е, че са синове на незабравимия сред българската публика борец - Ракиши. 51-годишният бивш сумист бе приет през 2015 година в "Залата на славата" на Световната федерация по кеч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !