Реалностите на живота: Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха

OFFNews 28 октомври 2022 в 20:00 1415 0

Том Брейди и Жизел Бюндхен

Снимка Getty Images

Решението на Брейди да продължи кариерата си разруши брака му

Един от най-популярните звездни двойки в света вече и официално е разделена. Куотърбекът на Тампа Бей Бъкъниърс Том Брейди обяви в социалните мрежи, че той и съпругата му - супермоделът Жизел Бюндхен, са се развели.

"През последните дни аз и жена ми финализирахме развода си след 13 години брак. Ние достигнахме до това решение като приятели и с благодарност за времето, което прекарахме заедно. Благословени сме с чудесни деца, които ще продължат да бъдат център на нашия свят. Като родители ние ще продължим да работим заедно, за да им осигурим любовта и вниманието, което те заслужават", написа Брейди в социалните мрежи.

45-годишният куотърбек е най-успешният играч в историята на Националната футболна лига (НФЛ) на САЩ. Той е седемкратен шампион и лидер по брой победи, пасове, подадени ярдове и подавания за тъчдаун.

През март тази година Брейди обяви, че слага край на легендарната си кариера, но само 40 дни по-късно той обяви, че се отказва от намерението си и ще продължи да играе американски футбол. Тогава в медиите в САЩ се появиха информации, че съпругата му Жизел Бюндхен е останала крайно разочарована от решението му и е задвижила процедура по развод.

Брейди и Бюндхен имат две деца - Бенджамин, роден през 2009 година, и Вивиан, родена през 2012 година. Куотърбекът има още един син - Джон, който е от негова връзка преди да срещне бразилския супермодел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!